کد خبر: ۳۹۳۶۴
زمان انتشار: ۱۳:۰۵     ۲۰ بهمن ۱۳۹۰
بولتن نیوز: شواهد و مدارک حاکی از آن است دولت عربستان سعودی در یک سناریوی سعودی- اسرائیلی قصد دارد با این توجیه که ایران با فناوری هسته ای به دنبال مسابقه تسلیحاتی است، زمینه فعالیتهای هسته ای را در کشورش فراهم کند و از طرفی ایران را به عنوان یک تهدید منطقه ای به جهان معرفی کند.

به گزارش بولتن نیوز، ترکی الفیصل وزیر اطلاعات و امنیت پیشین عربستان سعودی و سفیر پیشین این کشور در واشنگتن در یک اخطار آشکار به سازمان ناتو، خطرات ایران هسته ای را به نظامیان این سازمان اعلام  کرد و مدعی شد: این روند نامناسب باعث ایجاد تنش و همچنین برخوردهای نظامی در منطقه می شود و این باعث می شود که عربستان سعودی اقدامات را جهت تقویت هسته ای خود به انجام برساند.

این مقام عربستان سعودی می گوید که ما نمی توانیم این را تصور نمایم که ایران سلاح هسته ای! داشته باشد و ما این توان را نداشته باشیم و یا ایران از امکانات دفاعی هسته ای برخوردار باشد و ما از این توان هسته ای برخوردار نباشیم. اگر ایران سلاح هسته ای را توسعه دهد این موضوع برای ما قابل حل نمی باشد و ما هم به این مسیر و پیگیری بدست آوردن حقوق هسته ای اقدام خواهیم کرد.

این موضع گیری های عربستان سعودی در حالی که هیچ سند و گزارش مورد تائیدی درباره انحراف در فعالیتهای هسته ای کشورمان، مشابه ادعاهای رژیم صهیونیستی برای ایجاد جنگ روانی گسترده علیه تهران است. دو کشور عربستان سعودی و اسرائیل با طرح ادعاهای واهی سعی دارند که ایران را  در تلاش برای یک مسابقه تسلیحاتی نظامی معرفی کنند و بدین نحو مانع توسعه و گسترش صنعت هسته ای در ایران شوند.

تبانی رژیم صهیونیستی و دولت عربستان علیه فعالیتهای هسته ای کشورمان درست در زمانی که بازرسان آژانس انرژی اتمی از بازگشت قریب الوقوع به ایران خبر می دهند، نشان از ائتلاف این دوکشور با هدف بهره‌برداري از جنگ رواني عليه ايران دارد. چند ماه پیش نیز یک پایگاه تحلیلی آمریکایی در یادداشتی به زوایای پنهان این ائتلاف پرداخت. پایگاه "گلوبال ريسرچ" در این یادداشت در خصوص روابط پشت پرده و ائتلاف عربستان و اسرائيل آورد: اتحاد جهان عرب به ويژه عربستان سعودي با اسرائيل و آمريكا با هدف ايجاد ناامني در منطقه، تضعيف ايران، سركوب مخالفان و سرنگوني دولت سوريه ايجاد شده است. ايجاد احزاب متعدد، تفرقه افكني و سياست فتنه انگيزي از عوامل مهم در استقرار و پايداري حكومت هاي استبدادي و سلطه آمريكا برخاور ميانه هستند.

این پایگاه ريشه تمامي اختلافات منطقه را در اتحاد اسرائيل و عربستان تحلیل می کند و می نویسد:طي سالهاي اخير هم‌پيماني آل سعود و تل آويو بيش از پيش مشهود و گسترده شده است. اين راز محرمانه به خارج از مرزهاي دو كشور نفوذ نكرده است. اتحاد دو كشور با همكاري استراتژيك طوايف قدرتمند عربستان سعودي و شيخ نشينان عرب خليج فارس صورت گرفت.طوايف قدرتمند اسرائيلي و عربي خليج فارس خط مقدمي را براي واشنگتن و ناتو براي مقابله با ايران و هم پيمانانش در منطقه تشكيل دادند. مضاف بر اين به نمايندگي از آمريكا به ناآرامي هاي منطقه دامن مي زنند. بنابر اين ريشه اغتشاشات در خاورميانه را بايد در اتحاد خليجي- اسرائيلي جستجو كرد. همچون آمريكا و اتحاديه اروپا، اين اتحاد اسرائيل و اعراب خليج فارس است كه به اختلافات قومي، قبيله اي، ايران و اعراب، مسلمانان و مسيحيان، و حتي تفرقه بين شيعيان و سنيان دامن مي زند.

گلوبال ریسرچ عملیات روانی "وحشت از ایران را به جهت انحراف افکار عمومی می داند و می نویسد:مضاف بر اين ائتلاف اعراب و اسرائيل وسيله اي براي ايجاد رعب وحشت از ايران در دنياي عرب شده است. هدف نهايي از اين امر انحراف افكار عمومي از واقعيت، به سوي ايران به عنوان دشمن ديرينه اعراب است. اعرابي كه دشمنان حقيقي شان مستمعره هاي نو پايي هستند كه سرزمين شان را اشغال كرده و تحت كنترل خود درمي آورند.

اما تقابل دولت سعودی با ایران تنها به این اقدامات خلاصه نمی شود. خردادماه سال جاری برخی منابع خبری از در اختیار قراردادن پایگاههای هوایی عربستان سعودی به اسرائیل برای حمله به تاسیسات ایران خبر دادند. این منابع خبری به نقل از روزنامه انگلیسی تایمز نوشتند:«عربستان سعودی با امضای توافقنامه با اسرائیل، با این رژیم علیه ایران اعلام همکاری کرده است. در این توافقنامه ریاض اجازه پرواز جنگنده های اسرائیل از فراز آسمان این کشور برای حمله احتمالی به ایران را ببه تل آویو داده است.به موجب این توافقنامه برای مدت کوتاهی از سوی سیستم‌های دفاع پرواز عربستان در خصوص پرواز جنگنده‌های اسرائیلی اقدامی صورت نخواهند داد».

براساس این گزارش ائتلاف دوگانه و چندگانه کشورهای حوزه خلیج فارس با آمریکا و اسرائیل علیه ایران در دوره کنونی با دو هدف اصلی صورت می پذیرد؛ انحراف افکار عمومی جهان و خصوصا جهان عرب از انقلابهای منطقه و به سرانجام نرسیدن آن و تلاش برای افزایش فشار بر ایران با تحریم ها و عدم تاثیرگذاری این کشور در تحولات منطقه. هر چند که لین کشورها با حمایت های خارجی در این راستا می کوشند ولی تا کنون این تلاشها ره آوری برای آنان نداشته و انقلابهای منطقه  به مسیری متفاوت از خواست این کشورها روانه شده اند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها