کد خبر: ۲۷۳۵۶۸
زمان انتشار: ۱۱:۴۱     ۰۵ آذر ۱۳۹۳
به گزارش پایگاه 598؛ امر به معروف و نهی از منکر در مقیاس وسیع و عمومی خود حتی از جهاد بالاتر است و اساس جهاد را این فریضه استوار می‌کند اما اینکه امر به معروف و نهی از منکر چیست و ما در مقابل آن چه وظیفه‌ای داریم در آیات و روایات به صراحت بیان شده است. 

امر به معروف و نهی از منکر یکی از ارکان اساسی اسلام و ضامن برپا داشتن همه فرایض اسلامی است و باید در جامعه ما احیاء شود و هر فردی از آحاد مردم، خود را در گسترش نیکی و صلاح و برچیده شدن زشتی و گمراهی و فساد، مسئول احساس کند.   

با توجه به فرا رسیدن ماه صفر و توجه ویژه به انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر از این پس در صفحه حقوقی قضایی، دیدگاه‌ها و بیانات مقام معظم رهبری را در مورد این فریضه دینی مرور می‌کنیم.

**نهی از منکر در دانشگاه

مقام معظم رهبری در کتاب اجوبه‌الاستفتائات، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه گاهی مشاهده می‌کنیم که دانشجوی دانشگاهی و یا کارمندی مرتکب فعل حرام می‌شود، حتی بعد از تذکرات و راهنمایی‌های مکرر هم دست از کار خود بر نمی‌دارد بلکه بر انجام کارهای زشت که باعث ایجاد جو فاصد در دانشگاه است، اصرار می‌ورزد نظر شما درباره اعمال بعضی از مجازات‌های اداری موثر مثل ثبت در پرونده آنها چیست بیان کردند: با مراعات نظام داخلی دانشگاه اشکال ندارد.  
 
برجوانان عزیز لازم است که مسئله امر به معروف و نهی از منکر را جدی گرفته و شرایط و احکام شرعی آن را به دقت بیاموزند و این اصل را عام و فراگیر نموده و روش‌های اخلاقی و موثر را برای تشویق فعل معروف و جلوگیری از ارتکاب محرمات بکار بگیرند و از استفاده از آن برای اغراض شخصی خودداری نمایند و بدانند که این راه بهترین و موثرترین روش برای ترویج کار خیر و جلوگیری از شر است خداوند شما را به آنچه رضای او در آن است موفق بدارد.  


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها