جنگ ادراکی
جنگ ادراکی، تلاش دشمن برای تسلط بر ذهنها پیش از تسلط بر سرزمینهاست. با ساخت الگوهای ذهنی از پیشساختهشده، آنها سعی میکنند روایتهای خود را بدون تحلیل بپذیریم. اما راه نجات، تقویت تفکر انتقادی و جهاد تبیین است؛ سلاحهایی که به ما کمک میکنند حقایق را از تحریفات تمیز دهیم و در دام جنگ روانی نیفتیم.
یادداشت؛
نیمه شعبان، تنها یک روز در تقویم نیست، بلکه رسانهای است که قرنها پیام عدالت، انتظار و آیندهای آرمانی را مخابره کرده است. این روز، روایتگر یکی از عمیقترین اندیشههای تمدنی بشر است؛ اما در جهانی که روایتها را رسانهها میسازند، پرسش اساسی این است که نیمه شعبان چگونه بازنمایی میشود؟
سواد رسانه
هر روز با هجوم اطلاعات روبهرو میشویم اما آیا همه آنها حقیقت دارند؟ در دنیایی که شایعات و اخبار جعلی بهسرعت پخش میشوند، سواد رسانهای تنها راه نجات ما از فریب خوردن است.
اعتراف یگان 8200 اسرائیل به نگرانی از #پروپاگاندا حماس، نشاندهنده شکست رژیم صهیونیستی حتی در میدان #جنگ_رسانهای است.
جنگ شناختی به عنوان سلاح افکار عمومی با هدف دستکاری گفتمان عمومی توسط عناصر خارجی تعریف میشود که به دنبال تضعیف وحدت اجتماعی یا آسیب رساندن به اعتماد عمومی به نظام سیاسی، بی ثبات سازی و عادی سازی موضوعات متضاد با ارزشها و هنجارهای یک کشور هستند.
سه ویژگی مهم جنگ هیبریدی که امروزه روابط بینالملل را تحت الشعاع خود قرار داده و آن را شکل میدهد در ادامه بخوانید.
شگفتانه رسانهای تبیینی «قسام»
اقدام نیروهای قسام در جریان مبادله اسرای زن صهیونیست موجی از واکنشها را در فضای مجازی به دنبال داشت.
معرفی کتاب |
در هفته سی و ششم کتابخوانی پایگاه خبری سراج24 قصد داریم به معرفی کتاب «رسانه یا والدین دیگر» بپردازیم.
ایجاد کمربند خبری برای مدیریت تصویر و بازنمایی ماجرا و حفظ هژمونی و اقتدار آمریکایی در دستور کار رسانه های غربی فارسی زبان قرار گرفته است و هرکدام از رسانه ها به سبک متفاوتی سعی کرده اند که مدیریت و مهار خبری را در برنامه داشته باشند.