وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

  •  
      
کد خبر: ۹۸۶۰۵
زمان انتشار: ۲۰:۳۹     ۱۹ آذر ۱۳۹۱
فوتبال جهان - سرمربی سابق تیم ملی ایران برای سومین سال پیاپی هدایت شیمیزو ژاپن را بر عهده خواهد داشت.

به گزارش 598 به نقل از خبرآنلاین؛ افشین قطبی سرمربی تیم فوتبال شیمیزو ژاپن قرارداد خود را تا پایان فصل آینده با این تیم تمدید کرد تا امپراطور برای سومین فصل پیایی هدایت نارنجی پوشان را عهده دار باشد.
سرمربی سابق تیم ملی فوتبال کشورمان در واکنش به تمدید قرارداد خود گفت: «بسیار خوشحالم که یک فصل دیگر را هم در کنار این تیم سپری خواهم کرد، ما تیم جوان و با انگیزه ای را در اختیار داریم و بدون شک فصل آینده برای قهرمانی می جنگیم.»
تیم فوتبال شیمیزو با هدایت قطبی در فصل 2010-2011 به 11 پیروزی، 12 تساوی و 11 شکست دست یافت و با 45 امتیاز در رتبه نهم جدول قرار گرفت و در این فصل هم با 14 پیروزی، 7 تساوی و 13 شکست در رده نهم به کار خود پایان داد.
هر چند شمیزو در پنج سال اخیر همواره در میان 7 تیم بالای جدول بوده اما با توجه به اینکه قطبی تیم بسیار جوانی را تشکیل داده، مسئولان این باشگاه تصمیم گرفتند تا یک فصل دیگر هم به این مربی ایرانی فرصت دهند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام