
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش 598 به نقل از جام ورزشي؛ رضا حقیقی پس از تمرین امروز در جمع خبرنگاران درباره انتخاب سرمربی پرسپولیس اظهار داشت: «من تازه به پرسپولیس آمدهام و نه با ژوه مشکلی داشتم و نه با کسی دیگر. اتفاقهایی هم که افتاده است، به من ربطی ندارد که درباره آن نظر بدهم. من یک بازیکنم و آمدم تا به پرسپولیس کمک کنم.»
وی افزود: «امیدوارم هر چه به صلاح پرسپولیس است اتفاق بیفتد و قطعا مسئولان باشگاه در این زمینه تمام تلاش خود را به کار میگیرند. مهمتر از همه چیز این است که به پرسپولیس در نیم فصل دوم به نتایج خوب خود برسد. من هم میخواهم کمک کنم حالا هر اتفاقی که قرار است بیفتد من در جریان آن نیستم.»