کد خبر: ۸۷۳۴۰
زمان انتشار: ۱۱:۱۳     ۳۰ مهر ۱۳۹۱

حجت الاسلام علیرضا پناهیان در گفتگو با خبرنگار " بی باک " گفت: رسانه ها اگر در موضوع قول سدید خود را نقد کنند و به شاخص های اسلامی نزدیکتر شوند؛ قطعا اثرش به جامعه نیز منتقل خواهد شد.

به گزارش سرویس رسانه و سینمای بی باک، اهالی رسانه در ایران عموما در انتقاد از دیگران هنر و سماجت خاصی دارند و همواره از مسئولین می خواهند که در قبال انتقادات آنها سعه صدر داشته باشته باشند و باب آزادی را مسدود نکنند و در این باره به توصیه های  حضرت امیرالمومنین علی (ع) به مالک اشتر نخعی هنگامی که وی را به امارت مصر منصوب نمود، استناد می کنند اما آیا حقیقتا تنها سفارش و توصیه امام متقیان همان موارد مورد استناد اهالی رسانه بوده است یا اینکه به مردم و صاحبان تریبون نیز سفارشات متعددی داشته است؟

حجت الاسلام علیرضا پناهیان از اساتید اخلاق و سخنرانان مشهور و محبوب نسل جوان و دانشجوی کشور طی گفتگویی با خبرنگار " بی باک" یک از وظایف مهم رسانه مقتدر اسلامی را نقد خود می داند و با اشاره به نزدیکی نمایشگاه مطبوعات از رسانه ها می خواهد که این فرصت را مغتنم بشمارند و به نقد خود بپردازند.

پناهیان در این زمینه گفت: رسانه ها خود را درباره یکی از وجوه مهم سبک زندگی یعنی قول سدید نقد کنند!

وی با اشاره به آیه 70 سوره احزاب " یا ایّها الذین آمنوا اتقو الله و قولوا قولا سدیدا" اظهار داشت: پیامبر گرامی اسلام از میان همه آیات قرآن هر هفته و در خطبه های نماز جمعه این آیه را می خواندند و از مردم می خواستند که تقوای الهی پیشه کنند و در سخنان خود دقت کرده و تنها سخن حق بگویند.



پناهیان ضمن تاکید بر نقش رسانه ها در فرهنگ سازی در جامعه و ایفای نقش در زمینه ترویج سبک زندگی اسلامی افزود:
رسانه ها اگر در موضوع قول سدید خود را نقد کنند و به شاخص های اسلامی نزدیکتر شوند؛ قطعا اثرش به جامعه نیز منتقل خواهد شد.

ایشان همچنین با اشاره به هشدار و گلایه حضرت امام خامنه ای درباره سبک زندگی ابراز داشت: گلایه حضرت آقا در مورد سبک زندگی ادامه همان هشدارهای مکرر وی پیرامون تهاجم فرهنگی غرب و شبیخون فرهنگی است و انتقادهای ایشان بیشتر از عملکرد و کار کرد نهادهای فرهنگی است .

وی راهکار عملیاتی کردن توصیه های مقام معظم رهبری را پیشگامی رسانه و بویژه رسانه ملی عنوان کرد و افزود: برای ترویج سبک زندگی اسلامی، رسانه ها باید پیش قدم شود و اولویت کاری با رسانه ملی است.

پناهیان گفت: رسانه ملی می تواند در برنامه های نمایشی و تلویزیونی خود برنامه هایی قوی بسازد که آن وجه های خوب زندگی های اسلامی را در آن نشان دهد.

این استاد حوزه و دانشگاه اظهار داشت: عروسی های خوبی در جامعه است ولی کسی نمی داند، زندگی های انقلابی خوبی است ولی در داستان ها و سریال ها نرفته است. چه ضرورتی دارد که مردم ما سریال هایی را نگاه کنند که ربطی به اسلام و انقلاب ندارد در حالیکه ما می توانیم با داستانها و سریال های اسلامی و انقلابی سرگرم شویم اما این کار نیاز به عزم و توانمندی لازم می باشد.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها