کد خبر: ۸۰۷۸۰
زمان انتشار: ۰۰:۳۱     ۰۲ مهر ۱۳۹۱

النهار تصویری منتشر کرد كه در این عکس سفیر آمریکا در بنغازی و مرد هتاک به ساحت پیامبر بر سر یک میز دیده می شود! آمریکایی ها واکنش سختی به این عکس دادند.


به گزارش سينما پايه، این عکسی است که فریاد وزارت خارجه آمریکا را بلند کرده. عکسی که استیونز سفیر مقتول ایالات متحده امریکا لیبی ، تولید کننده فیلم موهن به ساحت پیامبر اسلام و فیلسوف فرانسوی برنارد هنری لوی را بر سر یک میز نشان می دهد!
 
ایالات متحده امریکا پس از چاپ این مطلب در روزنامه انهار بیانیه ای منتشر کرد و مدعی شد این عکس و مقاله در خصوص ملاقات این سه تن جعلی و اشتباه بوده است. خبرگزاری فرانسه دریافت چنین نامه ای از وزارت امور خارجه آمریکا را تائید می کند.
 
 در این بیانیه آمده است : سفیر استیونز نه با این فیلم و نه با کارتونهای  سزاوار سرزنش و نفرت انگیز و نه باکسانی که در تولید آن نقشی بر عهده دارند هیچ ارتباطی نداشته بلکه در پی ماموریت دیپلماتیک خود بوده اشت .
 
این در حالی است که ایالات متحده امریکا هیچ عمل جدیی برای مقابله بافیلمی که به منظور بد نام ساختن حضرت محمد (ص) ساخته شده است و موجی از تظاهرات و خشونت در جهان اسلام را به وجود آورده است انجام نداده و اکنون چاپ این مقالات که دروغین خوانده شده و انتشار عکس هایی که مدعی هستند جعلی است می تواند باعث سوء تفاهم و واکنش های خشونت آمیز شود.
 
النهار عکسی را منتشر کرده است که برنارد هنری لوی در حال خواندن یک کپی از روزنامه طنز Charlie Hebdo نشان می دهد با عنوان "لوی صهیونیست ” و مدعی است سفیر نامبرده عضوی از کمپین تضعیف پیامبر (ص)‌ بوده که در گذشته باعث رسوایی هایی شده است
 
وی در الجزایر آماج حمله های متعددی است بخاطر حمایت هایش از اسرائیل و برای مبازرات به نفع مداخله نیروهای خارجی جهت سرنگونی رژیم قذافی.
 
روزنامه النهار ادعا می کند این عکس ها را در یک سایت شخصی کشف کرده است این در حالیست که هیچ نشانی از این سایت اعلام نکرده است .
 
سم بیسل نام مستعار نویسنده امریکایی صهیونیستی این فیلم است که در رسانه های ایالات متحده آمریکا به این نام شناخته شده است .
 
این درحالی است که بنا بر گزارشات رسانه های ایالات متحده آمریکا Nakoula Basseley Nakoula یک قبطی ( مسیحی مصری ) است که در لس آنجلس زندگی می کند
 
یک روزنامه فرانسوی که شدیدا در پی تطهیر آمریکا و سفیرش است می نویسد: در مصاحبه تلفنی با انیس رحمانی سردبیر این روزنامه  ابتدا پاسخ داد که این روزنامه خود را در دفاع از پیامبر و به دور از دروغ و تقلید چاپ کرده است . پس از آن آقای رحمانی اعلام کرد مقاله ای که در خصوص سفیر ایالات متحده آمریکا چاپ شده است از نسخه الکترونیکی النهار خارج شده است .
 
انتشار طنز هفتگی چارلی هابدو و کارتون موهن به رسول خدا و انتشار فیلم ضد اسلام ” مظلومیت مسلمان ” در ایالات متحده آمریکا اعتراضات زیادی را در جهان اسلام در پی داشت .
 
مرگ استیونز و سه آمریکایی دیگر در روز ۱۱ سپتامبر با سلاح حهای سنگین در برابر کنسولگری آمریکا در بنغازی به معترضان به انتشار این فیلم نسبت داده شده است .
 
این اتفاقات ۳۰ کشته در جهان اسلام داشته است اما در الجزایر برخی از تلاش های اعتراض آمیز توسط نیروهای امنیتی در نطفه خفه شده است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها