وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

  •  
      
کد خبر: ۶۷۸۳۹
زمان انتشار: ۱۷:۴۸     ۲۷ تير ۱۳۹۱

رهبران جنبش فتح در منطقه غرب غزه در اعتراض به رفتارهای رهبران این جنبش در نوار غزه به صورت دسته جمعی استعفا دادند.

 به گزارش فارس به نقل از شبکه خبری "فلسطین الیوم"، رهبران منطقه غرب غزه در بیانیه‌ای اعلام کردند که استعفای جمعی آنها در اعتراض به شیوه و روش صدور دستورات رهبران فتح در نوار غزه، صدور یک تصمیم و انصراف از آن، عدم رعایت انصاف و عدالت برای اعضای کادر و پیروی از شیوه انتصاب افراد بدون توجه به شایستگی‌های فردی و توانایی‌های تشکیلاتی و مسائل جغرافیایی بوده است.
 
در این بیانیه آمده است که راه‌حل برون رفت از وضعیت نابسامان تشکیلاتی، برگزاری فوری و بدون تاخیر کنفرانس‌های جنبش و برگزاری انتخابات به منظور انتخاب اعضای آن به دور از هر گونه انتخاب‌های گزینشی و پارتی بازی است تا مشکلات مرحله آینده حل شده و به صورت منظم و سازماندهی شده وارد انتخابات ریاستی و مجلس قانونگذاری (پارلمان) شد.
 
رهبران منطقه‌ای فتح در عین حال اعلام کردند که استعفای دسته‌ جمعی آنها هرگز مانعی برای انجام خدمت برای جنبش فتح و تشکیلات آن نیست و به فعالیت‌های خود بر اساس دیدگاه‌های روشن ادامه خواهند داد.
 
*نشست گروه‌های فلسطینی برای بررسی آشتی ملی
 
"صالح ناصر" از رهبران جبهه دموکراتیک فلسطین اعلام کرد که 12 گروه فلسطینی امروز نشستی را با محوریت بررسی آشتی فلسطینیان، برق و مسائل مربوط به ملت فلسطین برگزار کردند.
 
وی افزود که در این نشست موضوع آشتی فلسطینیان و موانع بر سر راه آن بررسی شد و قرار است روز پنج‌شنبه نیز نشست گروه‌های فلسطینی به منظور بررسی مشکل برق و راهکارهای حل این مشکل برگزار شود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام