
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
اين كارگردان سينما به خبرنگار تئاتر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: شوراي هماهنگي هفته بزرگداشت ايميلي به نشاني yadman91@gmail.com درست كرده است و در نظر داريم تمام مطالبي را كه به ياد استاد حميد سمندريان نوشته شده يا نوشته ميشود در اين ايميل گردآوري كنيم و پس از آن تمام اين مطالب را در قالب يك كتاب همزمان با چهلمين شب درگذشت آقاي سمندريان منتشر كنيم.
اين هنرمند تئاتر اضافه كرد: از همه دوستان هنرمند، مطبوعاتي و همه علاقمنداني كه براي آقاي سمندريان مطلبي نوشتهاند يا اگر دوست دارند به صورت اختصاصي مطلبي براي ما بنويسند درخواست ميكنيم تا يكشنبه آينده اول مرداد ماه مطالبشان را به اين ايميل بفرستند.
او همچنين از تغييراتي در برنامه هفته بزرگداشت خبر و توضيح داد: برنامه امروز (25 تيرماه) كه قرار بود در سراي اهل قلم برگزار شود لغو شده و به جاي آن برنامه بزرگداشت در دانشكده هنر و معماري دانشگاه آزاد برگزار ميشود.
به گفته يعقوبي اين برنامه ساعت 16 تا 18 امروز (25 تيرماه) در اتاق شماره 107 دانشكده نامبرده برگزار ميشود.
همچنين گرچه قرار بود روز سهشنبه برنامه ويژهاي با كارگرداني رضا حداد در فضاي باز تماشاخانه ايرانشهر برپا شود، برگزاري اين برنامه به شنبه آينده 31 تيرماه موكول شده است.
به گزارش ايسنا، مراسم يادبود حميد سمندريان فردا 26 تيرماه از ساعت 18:30 تا 20 در مسجد جامع شهرك قدس (غرب) برگزار ميشود.