کد خبر: ۶۴۴۲۰
زمان انتشار: ۱۰:۵۶     ۱۱ تير ۱۳۹۱
پس از اعلام وضعیت فوق العاده در کلرادو بدلیل آتش سوزی جنگلهای این ایالت، شب گذشته ایالت های مریلند، ویرجینیا، ویرجینیای غربی ،اوهایو و منطقه واشنگتن نیز بدلیل مواجه شدن با توفان و کشته شدن دست کم 13 نفر وضعیت اضطراری اعلام کردند.

مهر به نقل از فاکس نیوز نوشت: چندین فرماندار مختلف آمریکا بدلیل پیامدهای پس از توفان وضعیت اضطراری در ایالت های تحت امر خود اعلام کردند.

 وقوع توفان در ایالت های شرقی آمریکا  13 کشته برجا گذاشت و موجب قطع برق بسیاری از شهرها شد. در همین حال افزایش شدید دما احتمال افزایش تلفات در مناطق شرقی ایالات متحده را افزایش داده است. از همین رو برای جلوگیری از گسترش فاجعه، فرمانداران آمریکا وضعیت فوق العاده اعلام کردند.

فاکس نیوز در همین رابطه می نویسد : هم اکنون دست کم سه میلیون شهروند آمریکایی برق ندارند و همین امر مشکلاتی را در ایالت های شرقی آمریکا بوجود آورده است. این در حالی است که رویترز در خبر دیگری در این آمار را چهار میلیون نفر اعلام کرده است.

برهمین اساس فرمانداران ایالت های مریلند، ویرجینیا، ویرجینیای غربی و اوهایو به سرعت تمام منابع فرمانداری ها را به خدمت گرفته اند تا نیاز مردم توفان زده را برطرف کنند. علاوه بر این ایالت ها در بخش کلمبیا نیز وضعیت اضطراری اعلام شده است.

در خبر رویترز آمده که در واشنگتن نیز وضعیت فوق العاده اعلام شده است.

"جان کاسیچ" فرماندار اوهایو با اعلام قطع برق در این ایالت، اظهار داشت که افزایش دما می تواند مشکلاتی را برای برخی از ساکنان اوهایو بوجود بیاورد از همین رو تمام منابع مالی و انسانی فرمانداری برای کمک به مردم آماده هستند.

"ایرل ری تامبلین" فرمامدار ویرجینیای غربی نیز به دنبال قطع برق دست کم 500 هزار نفر از ساکنان این ایالت در 27 بخش آن، اعلام وضعیت اضطراری کرد. بر اساس پیش بینی ها هم اکنون 688 هزار نفر از ساکنان این ایالت برق ندارند.

این وضعیت در شرق آمریکا در حالی رخ داده که وضعیت در ایالت کلرادو به دلیل آتش سوزی در این ایالت همچنان وخیم است و "باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا، روز جمعه برای پایان دادن به این بحران درخواست کمک از منابع فدرال کرد.

در همین رابطه هر چند خبرگزاری هایی همچون رویترز از بهبود وضعیت در کلرادو خبر می دهند اما روزنامه واشنگتن پست در گزارشی نوشت : آتش نشانان در کلرادو با وضعیتی مواجه شدند که پیش از آن مشاهده نکرده بودند.

این وضعیت در آمریکا در حالی رخ می دهد که تنها چند ماه تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری این کشور باقی مانده و اگر دولت نتواند در ایالت های بحران زده اقدام موثری را انجام دهد تاثیر آن در انتخابات ماه نوامبر به خوبی مشهود خواهد بود زیرا برخی از کارشناسان وضعیت موجود در آمریکا با هنگام وقوع توفان کاترینا در سال 2005 مقایسه می کنند.

این توفان بیش از یک هزار و 800 کشته برجا گذاشت و یک میلیون نفر را نیز بی خانمان کرد که این وضعیت به شدت به محبوبیت جرج بوش ( رئیس جمهور وقت آمریکا ) ضربه زد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها