وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

  •  
      
کد خبر: ۶۰۹۵۲
زمان انتشار: ۱۳:۰۶     ۲۵ خرداد ۱۳۹۱
يک تحليل‌گر برجسته مي‌گويد، اسرائيل به دليل وابستگي به امريکا و برخورداري از "مصونيت کامل"، از مجازات به دليل موارد نقض مکرر قوانين بين الملل مي‌گريزد.

به گزارش سرویس بین الملل بی باک، نوام چامسکي، فيلسوف و زبان شناس امريکايي گفت: "...اسرائيل يک رژيم وابسته به امريکا است؛ امريکا مصونيت کامل (از مجازات) دارد و اين مصونيت به متحدان و وابستگان اين کشور به ميراث رسيده است."

اين اظهارات در حالي بيان مي‌شوند که باراک اوباما، رئيس جمهور امريکا ۵ ژوئن بار ديگر از حمايت تزلزل‌ناپذير اين کشور از تل آويو خبر داد و تاکيد کرد که اسرائيل به طور قطع بيش از فلسطين مورد توجه واشنگتن است.

اوباما اين اظهارات را در نشست بين جک لو، سرپرست کارکنان کاخ سفيد و هياتي از "جامعه يهوديان ارتودکس امريکا" بيان داشت. وي همچنين از حاضرين در اين نشست خواست که در مورد وفاداري وي به متحدان اسرائيلي ترديدي به خود راه ندهند.

چامسکي گفت: "اين چيزي است که به آن قدرت مي‌گوييم. به عنوان مثال نمي‌توان امريکا را در هيچ دادگاه بين المللي محاکمه کرد. اگر کسي اقدام به اين کار کند، ديوان بين‌المللي دادگستري و امريکا به سادگي آن را رد مي‌کنند."

اين شخصيت فرهنگي سرشناس در ادامه خاطر نشان کرد، آنچه که امريکا از عبارت جامعه بين‌المللي هنگام اشاره به آن در نظر دارد، با معناي لغوي و مورد نظر عموم اين عبارت متفاوت است.

چامسکي گفت: "هنگامي که غرب از عبارت جامعه جهاني استفاده مي‌کند، منظور، امريکا و هر کشوري است که با واشنگتن همسو است. اگر بيشتر کشورهاي جهان مخالف امريکا باشند، آن‌ها ديگر بخشي از جامعه جهاني محسوب نمي‌شوند."
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام