کد خبر: ۴۵۷۳۹۶
زمان انتشار: ۱۴:۴۹     ۱۸ خرداد ۱۳۹۸
به گزارش پایگاه 598، آرمان نوشت: مدیرکل سازمان دامپزشکی استان تهران گفت: روزانه بیش از هزار و ۳۰۰ تن گوشت مرغ و ۱۰۰۰ تن گوشت قرمز در استان تهران توزیع می‌شود. میزان مصرف گوشت قرمز در استان تهران در سال حدود ۲۰۰ هزار تن و گوشت مرغ حدود ۴۰۰ هزار تن است.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها