کد خبر: ۴۵۳۶۷
زمان انتشار: ۱۰:۰۲     ۲۳ اسفند ۱۳۹۰

محمود پارچه‌باف امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم با اشاره به ساخت ضریح امام حسین(ع) اظهار کرد: علما و مراجع تقلید حمایت خود را از این اقدام مردم قم اعلام کرده‌اند و حتی در دیداری که با آیت الله سیستانی در نجف اشرف داشتیم، ایشان ضمن تقدیر از چنین کاری گفتند چنانچه مردم ایران و قم این کار را آغاز نمی‌کردند دیگران این سعادت را نصیب خود می‌کردند.

وی با اشاره به مراحل ساخت ضریح مطهر امام حسین(ع) از سال 87 تاکنون گفت: بیش از 85 نفر به طور مستقیم درگیر این کار بوده‌اند و جمعی از هنرمندان اصفهانی و درودگران شیرازی نیز همکاری‌های خوبی با ما در این زمینه داشته‌اند.

پارچه باف خاطرنشان کرد: برای ساخت ضریح نیاز به 120 کیلوگرم طلا بود که تمام این طلاها به وسیله کمک‌های مردمی تامین شد به طوری که هم اکنون بیش از 150 کیلوگرم طلا در اختیار هیئت امنا قرار دارد که 30 کیلوگرم مازاد آن فروخته خواهد شد تا صرف هزینه‌های دیگر این ضریح شود.

مدیر کارگاه ساخت ضریح امام حسین(ع) با بیان اینکه این مقدار طلا برای نگارش اسامی 14 معصوم(ع) بر روی ضریح به کار خواهد رفت، افزود: ضریح کنونی موجود در حرم امام حسین(ع) فاقد چنین چیزی است زیرا سازندگان آن شیعه اثنی عشری نبوده و حتی اسامی پنج تن آل عبا را نیز درج نکرده‌اند ضمن اینکه اسامی حضرت علی اکبر و حضرت علی اصغر نیز بر روی ضریح در حال ساخت نوشته خواهد شد.

وی هدف از ساخت چنین ضریحی را ایجاد موجی عاشورایی در جهان دانست و تصریح کرد: بیش از پنج میلیارد تومان توسط مردم ایران در اختیار سازندگان این ضریح قرار گرفته است و برای دقت در عملیات مالی، هر شب موجودی حساب‌ها و صندوق‌ها بررسی می‌شود.

پارچه باف با بیان اینکه تاکنون بیش از پنج تن نقره در ساخت ضریح جدید اباعبدالله(ع) به کار رفته است، گفت: حدود پنج تن چوب مصرف شده در ساخت این ضریح نیز داستان جالبی دارد به طوری که این چوب در سال 1988 از جنگل‌های برمه تهیه شده و تاجر سنی مذهب آن بیش از 18 سال موفق به فروش آن نبود تا اینکه برای ساخت ضریح خریداری شد.

مدیر کارگاه ساخت ضریح امام حسین(ع) افزود: سقف ضریح نیز از فلز مس ساخته شده و منقوش به فرازهایی از زیارت جامعه کبیره خواهد بود که به وسیله طلا آبکاری خواهد شد.

وی با تاکید بر تامین تمام بودجه ساخت این ضریح توسط مردم ابراز کرد: علما و مراجع تقلید نیز این مسئله را مورد تاکید قرار داده بودند به همین دلیل تاکنون ریالی از هیچ نهادی به این منظور دریافت نشده است.

پارچه باف وزن نهایی ضریح را حدود 14 تن دانست و گفت: هم اکنون قطعات فلزی ساخته شده به شهرک شکوهیه قم منتقل شده است تا عملیات آبکاری طلا بر روی آن انجام شود.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها