ابوالفتح ابوالهادی دادستان بندرعباس در گفتوگو با خبرنگار تسنیم با تأیید دپوی گوشت در این منطقه اظهار کرد: بعد از اطلاع از این موضوع صبح امروز در این منطقه مستقر شدیم و با همه مسئولان از جمله سازمان بنادر، گمرک، جهاد کشاورزی و دامپزشکی دیدار و مستندات را دریافت و بررسی کردیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر بخشی از این محمولهها که تحت عنوان کالای متروکه و بخشی دیگر که مربوط به سازمان پشتیبانی امور دام است، میتواند ترخیص شود.
دادستان بندرعباس درباره علت دپوی این حجم از گوشت در بندر شهید رجایی گفت: به دلیل اینکه این کار به نفع واردکنندگان بوده تا از معافیتهای مالیاتی بهرهمند شوند، عامدانه اقدام به دپوی گوشت در این منطقه کردهاند.
ابوالهادی تأکید کرد: اگر خود واردکنندگان به سرعت اقدام به ترخیص محمولههای گوشت کنند که خیلی خوب است در غیر این صورت، مجبور هستیم خودمان برای این کار اقدام کنیم.
وی همچنین درباره وضعیت قاچاق دام زنده و آماری که در رسانهها درباره حجم گسترده قاچاق دام زنده مطرح میشود، گفت: اصلا این طور نیست زیرا استان ما دام زیادی ندارد و اگر بخواهد از مسیر استان هرمزگان از کشور خارج شود باید از سایر استانها وارد هرمزگان شود که چنین چیزی وجود ندارد.
دادستان هرمزگان ادامه داد: آمار اعلامی در این زمینه درست نیست؛ قاچاق دام با لنج نیست و به وسیله قایق صورت میگیرد که آن هم در بهترین حالت روزی 200 دام خارج شود و آنچه که گفته شده صحت ندارد؛ با همه این تفاسیر، این حجم از قاچاق دام هم تأثیر خاصی روی حجم کلی بازار گوشت ندارد.