زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * 

 

      
کد خبر: ۴۴۲۳۶۱
زمان انتشار: ۱۵:۵۶     ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
نظرسنجی باروت خیس در بیش از دویست و پنجاه نقطه کشور همزمان با روز قدس برگزار شد.
به گزارش پایگاه 598، ستاد مردمی جایزه باروت خیس در راهپیمایی روز قدس اقدام به جمع آوری نظرات مردم برای انتخاب منفور ترین چهره بین المللی سال نمود. شرکت کنندگان در راهمپیایی روز جهانی قدس نیز از طریق پر کردن تعرفه رای به انتخاب یکی از سه کاندیدای کسب جایزه یعنی نیکی هیلی, دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو پرداختند.

پیش از این نظرسنجی باروت خیس موفق به اخذ یک میلیون برگه تعرفه رای کاغذی شده است. همچنین اخذ تعرفه های کاغذی در هشت کشور به طور همزمان در حال برگزاری است و مردم نقاط مختلف دنیا در انتخاب منفور ترین شخصیت سال همکاری می کنند. رای گیری اینترنتی برای افرادی که به صندوق های رای دسترسی ندارند از طریق آدرس http://barotekhis.ir مهیا شده است.

نتانیاهو, ترامپ و هیلی شخصیت هایی هستند که در سال گذشته بیشترین اقدامات ضد انسانی و مواضع ضداسلامی را از خود نشان داده اند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام