به گزارش پایگاه 598، مهندس نسیم باقری نسامی، گفت: مصرف قندهای ساده مانند شیرینی ها و مواد
غذایی خیلی شیرین در هنگام سحر موجب افزایش ناگهانی قند خون و هورمون
انسولین و به دنبال آن بروز عوارضی مانند سرگیجه، ضعف ناگهانی و بی حالی می
شود.
وی در خصوص وعده غذایی سحر نکاتی را متذکر شد و گفت: بهتر است
از کربوهیدارتهای پیچیده مانند نان های سبوس دار، غلات و حبوبات استفاده
شود زیرا به تدریج هضم و جذب شده و انرژی مورد نیاز را در طول روز آزاد می
کنند.
این کارشناس ارشد تغذیه، ادامه داد: مصرف قندهای ساده مانند
شیرینی ها و مواد غذایی خیلی شیرین در هنگام سحر موجب افزایش ناگهانی قند
خون و هورمون انسولین و به دنبال آن بروز عوارضی مانند سرگیجه، ضعف ناگهانی
و بی حالی ( به علت افزایش ناگهانی انسولین و کاهش ناگهانی قندخون) می
گردد.
وی گفت: بهتر است از مصرف غذاهای سرخ کرده ، پرچرب، پرادویه و شور پرهیز شده و مصرف میوه افزایش یابد.
باقری افزود: از مصرف چای زیاد و غذای حجیم در وعده سحری و مصرف آب هنگام شروع صرف غذا و یا مابین آن خودداری شود.