
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، مرتضی غرقی خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما خاطرهای از مصاحبهاش با بشار اسد در کاخ ریاست جمهوری را در صفحه شخصی اینستاگرامش منتشر کرد.
غرقی در این باره نوشت: سوریه، کاخ ریاست جمهوری بشار اسد،یک ساعت قبل از مصاحبه همه چیز آماده بود ناگهان مسئول مطبوعاتی ریاست جمهوری به من گفت آقای بشار اسد منتظر شماست و من رفتم طبقه بالا دیدم اقای بشار اسد با ایستاده او بگرمی از من استقبال کرد و مرا به دفترش برد و ده دقیقه با هم صحبت کردیم و بسیار بی ادعا و خودمانی بود او به من گفت خوب راجع به چه چیز باید صحبت کنیم، من خندیدم و گفتم هرچه شما بخواهید او خندید و جواب داد فکر نمی کنم، بعد با هم به پایین رفتیم و مصاحبه شروع شد.سی نفر اعضای تیم ضبط برنامه بودند و کارشان را بدقت انجام دادند، تجربه خوبی بود.