به گزارش پایگاه 598 به نقل از جام جم: به گفته کارشناسان تغذیه، عدس یکی از بهترین راه های تامین پروتئین
کم چربی برای بدن ماست که سرشار از مواد معدنی، ویتامین ها، آنتی اکسیدان و
فیبر است و خوردن روزانه آن می تواند به تقویت و بهبود قوای جسمانی ما
منجر شود.
روزنامه مصری «الیوم السابع»، روز یکشنبه 27 مارس در
مقاله ای به شرح خواص درمانی حبوبات بطور عام و عدس بطور خاص، پرداخت و
تاکید کرد که بخاطر هضم آسان و آهن و پروتئین عدس، خوردن روزانه آن به
عملکرد بدن کمک می کند و جلوی بیماری های عفونی را می گیرد.
در این گزارش 4 خاصیت درمانی عدس که بصورت روزانه خورده شود، آمده است:
1-
عدس بهترین منبع پروتئین است که کلسترول مضر مانند گوشت قرمز ندارد، و به
همین دلیل باعث مرگ ناشی از سرطان و بیماری قلبی نمیشود.
2- فیبر موجود در عدس هضم غذا را آسان می کند، و جلوی یبوست را می گیرد و خطر سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد.
3-
عدس بخاطر مقادیر زیاد فولیک اسید و منیزیوم قلب را تقویت می کند، کار
رگها را آسان کرده و جلوی بیماریهای قلبی را می گیرد و جریان خون را بهبود
می بخشد.
4- خورد روزانه یک فنجان عدس آهن بدن را تامین می کند، خطر کم خونی را کاهش می دهد، و باعث تقویت تمرکز میشود.