
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
وزارت دادگستری آمریکا سهشنبه در بیانیهای اعلام کرده بود علیه سه نفر به اتهام تلاش برای دور زدن تحریمهای ایران، پولشویی و تخلفات بانکی کیفرخواست صادر کرده است. یک نفر از این سه نفر در آمریکا دستگیر شده است.
وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرده علاوه بر رضا ضراب، تاجر ایرانی - ترکیهای، دو نفر دیگر هم به ورود در مبادلات مالی چند صد میلیون دلاری از طرف دولت ایران و سازمانهای این کشور متهم شدهاند.
جان کربی، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به سوال یک خبرنگار درباره کیفرخواست صادر شده علیه رضا ضراب و دو ایرانی دیگر گفت: "هیچ اطلاعاتی درباره این گزارش خاص ندارم."