زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * 

 

      
کد خبر: ۳۵۷۲۸۹
زمان انتشار: ۱۰:۲۳     ۱۰ دی ۱۳۹۴
مسکو روز چهارشنبه از آنکارا خواست قاتل خلبان هواپیمای روسی سرنگون‌شده توسط ترکیه بر فراز آسمان سوریه را بازداشت و محاکمه کند.
به گزارش پایگاه 598، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه، امروز در سخنانی گفت: «ما اقدام فوری دولت ترکیه را جهت تحت تعقیب قرار دادن آلپ ارسلان جیلیک و همچنین همدستان او و سپردن آنها به دادگاه به‌اتهام قتل خلبان روسی را خواستار هستیم».

روزنامه «حریت» ترکیه، یکشنبه گذشته مصاحبه با آلپ ارسلان چلیک، ملی‌گرای افراطی اهل ترکیه را منتشر کرده که این شهروند تُرک خلبان هواپیمای روسی سرنگون شده توسط ترکیه را هدف تیراندازی قرار داده بود و به جنایت خود اعتراف نمود.

چیلیک در این مصاحبه گفته است: «انتقام، حق طبیعی است.» وی جزئیات بیشتری از کشتن خلبان روسی ارائه نکرد.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه همچنین گفت: «ما به‌خاطر اینکه این مصاحبه در یکی از عمده‌ترین روزنامه‌های ترکیه منتشر شده است، متعجب و خشمگین هستیم. جای تعجب است که این روزنامه با واگذاری تریبون خود به فردی که تروریست و قاتل محسوب می‌شود و با اظهارات نژادپرستانه علیه روسیه و ملت روسیه نفرت‌پراکنی می‌کند، موافقت کرده است».

در 24 نوامبر گذشته، ترکیه یک جنگنده «سوخوی24» روسیه بر فراز آسمان سوریه را سرنگون کرد. یکی از خلبانان در حالی که با چتر نجات بیرون می‌پرید، هدف گلوله قرار گرفت و کشته شد ولی یکی دیگر از خدمه‌های هواپیما نجات یافت. این حادثه، روابط آنکارا و مسکو را وارد بحران عمیقی کرد.


منبع: ایرنا

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام