کد خبر: ۳۴۶۴۲۹
زمان انتشار: ۰۹:۳۳     ۲۹ مهر ۱۳۹۴
یک متخصص طب سنتی تدابیر رفع سکسکه از دیدگاه طب سنتی را تشریح کرد.
به گزارش پایگاه 598، غلامرضا کردافشاری متخصص طب سنتی درباره سکسکه اظهار داشت: سکسکه‌ عبارت‌ است‌ از انقباضات‌ ناخودآگاه‌ و مکرر عضله‌ دیافراگم‌ که تحریک دیافراگم موجب می‌شود که هوا خارج شود.

به‌گفته وی عوامل زیادی در بروز سکسکه نقش دارند, برخی از سکسکه‌ها گذرا و برخی طولانی هستند که سکسکه از نوع گذرا ممکن است که چند دقیقه بیشتر طول نکشد ولی سکسکه طولانی ممکن است چند روز طول کشد.

این متخصص طب سنتی ادامه داد: طول کشیدن سکسکه علامت خوبی نیست و باید سریع اقدام به درمان کرد و در بسیاری از مواقع با تقویت معده سکسکه از بین می‌رود.

کردافشاری بیان داشت: در برخی مواقع اختلالات دهانه معده, غلبه سردی یا غلبه گرمی یا غلبه خشکی یا غلبه تری در معده عامل سکسکه است.

وی افزود: اگر سکسکه از سردی بیش از حد معده یا تجمع بلغم در معده باشد که این نوع سکسکه بیشتر در بچه‌ها و سالمندان رخ می‌دهد.

این متخصص طب سنتی اضافه کرد: خیلی از افراد با خوردن ترشی یا فلفل ممکن است دچار سکسکه شوند که با قی کردن یعنی استفراغ عمدی سکسکه برطرف می‌شود.

کردافشاری گفت: سردی و رطوبت معده موجب بروز بادها و نفخ در افراد می‌شود که در بسیاری از مواقع در این افراد سکسکه رخ می‌دهد، همچنین سنگینی معده و مصرف غذاهای سنگین خود دلیلی بر بروز سکسکه است.

وی بیان داشت: برخی مواقع با خوردن آب و نفس عمیق کشیدن خود در رفع سکسکه مفید است. مصرف دمنوش هل نیز به تقویت معده کمک می‌کند، همان‌طور که تقویت معده مانع بروز بسیاری از سکسکه‌ها می‌شود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها