به گزارش پایگاه 598، مصرف روزانه دوقاشق غذاخوری روغن زیتون، خطرابتلا به سرطان را کاهش میدهد.
اجزای
مغذی خاص در روغن زیتون به نام «فنل» دارای اثر آنتی اکسیدانی ضد درد و ضد
التهابی بوده و از تشکیل لخته در عروق جلوگیری میکند و برای سلامت قلب
بسیار مفید است؛ به طوری که مصرف روزانه ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون خطر
بیماریهای قلبی و ابتلا به سرطان را کاهش میدهد. همچنین برای سرفههای خشک
نیز مفید است.
روغن زیتون همچنین سوزش و درد ناشی از سوختگی را
تسکین و از بروز تاول جلوگیری میکند و در تقویت مژه، ابرو و موی سر موثر
بوده و شوره سر را برطرف میکند.
روغن زیتون در اثر حرارت خراب نمیشود، بنابراین بهترین روغن برای پخت و پز است.
اما
باید یادآور شد که مقدار چربی روغن زیتون زیاد است و تنها در حد اعتدال
باید مصرف شود. مصرف زیاد آن باعث بی خوابی و اختلالات تنفسی در فرد
میشود.