کد خبر: ۳۲۲۲۳۵
زمان انتشار: ۱۰:۳۴     ۰۳ تير ۱۳۹۴
کارشناس ارشد تغذیه سازمان غذا و دارو گفت: مضرات استفاده از زولبیا و بامیه بیش از فواید آن است.

به گزارش پایگاه 598 به نقل از ایسنا، مهندس زهره پوراحمد درباره مصرف زولبیا و بامیه که اغلب در ماه رمضان مورد مصرف روزه داران قرار می گیرد، با بیان اینکه مصرف زولبیا و بامیه فواید و مضراتی دارد، اظهار داشت: مضرات استفاده از این شیرینی بیش از فواید آن است.

وی در ابتدا به فواید این شیرینی اشاره کرد و گفت: از فواید زولبیا و بامیه فقط می توان به این اشاره کرد که برای لحظات اول بعد از افطار به جهت اینکه دارای قندهای ساده بالایی است، یک تا دو عدد توصیه به مصرف می شود و این قندهای ساده سریع شکسته می شوند و قند خون مورد نیاز را سریع بالا می برد.

پوراحمد اظهار داشت: بر عکس فواید که مختصر است، مضرات آن بیشمار است و می توان به کالری بالای آن که منجر به افزایش وزن و ناراحتی های متعاقب آن می شود، اشاره کرد. همچنین با توجه به اینکه قندهای ساده آن بالاست، به همین دلیل اصلا به بیماران دیابتی و همچنین افراد عادی بجز در همان لحظات اولیه افطار توصیه نمی شود؛ چراکه قندهای ساده در بدن سریع به چربی تبدیل می شوند.

کارشناس ارشد تغذیه سازمان غذا و دارو با بیان اینکه زولبیا و بامیه چربی بالایی دارند، اظهار داشت: این شیرینی ها درون روغن بطور غوطه ور سرخ می شوند و از همه مهم تر اینکه احتمال دارد از روغن های نامناسب برای طبخ آن استفاده شود در نتیجه با وجود آنکه چربی بالایی دارند، مواد مخاطره آمیز برای سلامتی مانند پراکسید و اسیدیته نیز دارند.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، پوراحمد گفت: از آنجا که معمولا نوع مصرف با مقاومت همراه خواهد بود توصیه می شود که در مصرف زولبیا و بامیه احتیاط شود و به یک الی 2 عدد در روز اکتفا کنید.

لازم به ذکر است، متخصصان توصیه می کنند روزه داران این شیرینی سنتی و مخصوص ماه مبارک رمضان را کمتر مصرف کنند و حتی از این شیرینی چشم بپوشند و شیرینی های طبیعی را جایگزین کنند.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها