به گزارش پایگاه 598، مهدی فضائلی در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما افزود: در این نشست که از تیم مذاکره کننده هسته ای فقط آقای عراقچی حضور داشت فقط از حدود 15 نفر دعوت شده بود و از آن میان ، هیچ یک از منتقدان اصلی و جدی بیانیه سوئیس دعوت نشده بودند.
وی افزود: گرچه افراد حاضر در این نشست به عنوان موافق یا مخالف دسته بندی نشده بودند و فقط دو نفر نقدهای جدی در باب بیانیه سوئیس و بخش هایی از عمکلرد تیم مذاکره کننده هسته ای مطرح کردند و باقی افراد یا صحبت نکردند یا در تأیید و حمایت از تیم مذاکره کننده صحبت کردند.
فضائلی تصریح کرد: در مجموع این نشست به نوعی رفع تکلیف بود و مصداق و پاسخی به توصیه رهبر معظم انقلاب مبنی بر برگزاری نشست با مخالفان برای شنیدن نکاتشان یا متقاعد کردن آنان نبود.
این کارشناس مسائل سیاسی، صراحت نداشتن لغو همزمان و یکباره تحریم ها و منوط کردن آن به راستی آزمایی آژانس در بیانیه سوئیس، نظارتها و بازرسی های پروتکلی و فراتر از آن ، غیرعادی بودن پرونده ایران و نادیده گرفتن معاهده ان پی تی درباره ما و نبودن ضمانت بین المللی برای تأمین سوخت را از مهمترین دغدغه های مطرح شده در این نشست برشمرد.
وی همچنین، انتقاد به رفتارهای رسانه ای تیم مذاکره کننده هسته ای و تأثیر منفی برخی شادمانی های سازماندهی شده و تأثیر آن بر مذاکرات را از دیگر مسائل مطرح در نشست مشترک برخی منتقدان با تیم مذاکره کننده هسته ای برشمرد که آقای عراقچی هم آن را وارد دانست .
فضائلی گفت : در این نشست که خانم افخم نیز حضور داشت آقای عراقچی توضیحات مفصلی درباره محتوای بیانیه و چارچوب عملکرد تیم مذاکره کننده هسته ای ارائه کرد.
وی درباره میزان پذیرش اظهارات منتقدان افزود: آقای عراقچی برخی نقدها را به صراحت پذیرفت، درباره برخی توضیحاتی ارائه کرد و برای رفع برخی دغدغه ها نیز وعده هایی داد اما در مجموع ضمانت مشخصی برای رفع دغدغه های منتقدان ارائه نشد.