به گزارش پایگاه 598 به نقل از تسنیم: هِل گیاهی علفی است و از دیدگاه طب سنتی دارای مزاج گرم و خشک است و
برعکس آنچه مردم فکر میکنند, هل سبز مرغوب تر از هل سفید است. هل سفید
همان هل سبز است که توسط مواد شیمیایی رنگبری شده است.
خواص هِل
-هل انرژیها را در بدن افزایش میدهد و نشاط و شادمانی افراد را زیاد میکند.
-هل دستگاه گوارش, کبد و قلب را تقویت میکند.
-در قدیم معمولا چای را با هل و دارچین تهیه می کردند و توصیه میشود که افراد حداقل هفته ای 2 بار چای خود را با هل مصرف کنند.
-مصرف هل عرق و بوی دهان را خوشبو میکند.
-محسن
ناصری متخصص طب سنتی عقیده دارد که اگر افراد پودر هل را اگر در ظرفی
ریخته و آن را تکان داده شود و استنشاق کنند, ایجاد عطسه میکند که برای
افزایش قوای ذهنی مفید است و سردرد را کاهش میدهد.
-مصرف هل در این دنیای پر سر و صدا و اضطراب امروزی, توان مقابله با مشکلات را افزایش میدهد.
-هل مقوی معده، رفع دل به هم خوردگی و آشفتگی است.
-هل بادشکن، مقوی لثه است و برای برای رفع زخمهای دهان مفید است.