زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * 

 

      
کد خبر: ۲۸۵۹۵۱
زمان انتشار: ۱۲:۵۲     ۲۳ دی ۱۳۹۳
بليط‌هاي ديدار برگشت رئال مادريد و اتلتيکو در برنابئو، با سرعت بسيار بالايي به فروش رفته به طوري که روز گذشته تنها 100 بليط باقي مانده بود و امروز تمامي بليطها به فروش رسيده است.

به گزارش پایگاه 598،به نظر می‌رسد که هواداران رئال، همدل با تیمشان آماده ی یک بازگشت دراماتیک در برنابئو هستند. تا به اینجای فصل، برنابئو تنها 3 بار به طول کامل پر شده است، مقابل بارسلونا، اتلتیکو و سلتاویگو.
برای دربی، باشگاه رئال قیمت بلیط‌ها را پایین تر از قیمت معمول تعیین می‌کند تا هواداران بیشتری به استادیوم بروند. با این حال، ارزان ترین بلیط 30 یورو بوده و گران ترین آن، 95 یورو . قیمت بلیطها نسبت به فصل گذشته هم دچار کاهش شده است. فصل پیش در تقابل دو تیم در برنابئو در کوپا دل ری، ارزان ترین بلیط 40 یورو بود و گران ترین بلیط، 140 یورو.
بلیط‌های VIP نیز ارزان تر از قبل شده و حدود قیمت آن 250 یورو است. 15 بلیط ویژه نیز با قیمت 425 یورو به فروش خواهد رسید.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام