کد خبر: ۲۳۶۱۴۶
زمان انتشار: ۱۴:۴۲     ۲۴ تير ۱۳۹۳
به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس؛ نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز (سه‌شنبه) خانه ملت سوال حسن کامران نماینده اصفهان از محمدرضا نعمت‌زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت را مورد بحث و بررسی قرار داده و پس از استماع توضیحات کامران و پاسخ‌های نعمت‌زاده، با توجه به اینکه کامران اعلام کرد از پاسخ‌های وزیر قانع نشده‌اند، با ۱۱۱ رأی موافق، ۱۰۴ رأی مخالف و ۱۴ رأی ممتنع از ۲۳۷ نماینده حاضر در جلسه، از پاسخ‌های وزیر صنعت، معدن و تجارت قانع نشدند و بدین ‌ترتیب ششمین کارت زرد مجلس نهم به نعمت‌زاده رسید.

وکلای ملت پیش از این به علی طیب‌نیا وزیر اقتصاد، علی جنتی وزیر ارشاد، رضا فرجی دانا وزیر علوم، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور و علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش، کارت زرد داده بودند.

به گزارش فارس، کامران در سوال خود از وزیر صنعت پرسید علت وضعیت ناگوار بازنشستگان صنعت فولاد و عدم پرداخت مستمری آنان و یا دیرکردهای غیرقابل توجیه چیست؟

این پرسش پیش از این در کمیسیون اجتماعی مجلس مورد بحث و بررسی قرار گرفته بود اما به دلیل عدم اقناع نماینده پرسش‌گر از پاسخ‌های وزیر، این سوال برای بررسی بیشتر با صحن علنی موکول شده بود.

باهنر پیش از آغاز رأی‌گیری برای این سوال از وکلای ملت، در سخنان کوتاهی گفت: برخی نمایندگان مجلس انتقاد داشتند که چرا فرصت بیان تذکر نداشتند و معتقد بودند این موضوع به وزارت صنعت، معدن و تجارت مربوط نمی‌شد بلکه به وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی مرتبط بود، از نمایندگان مجلس می‌خواهم نظرشان را در رأیشان لحاظ کنند.

به گزارش فارس، طبق آیین‌نامه داخلی مجلس، در صورتی که تعداد کارت زردهای یک وزیر به عدد ۳ برسد، زمینه استیضاح آن وزیر در مجلس فراهم می‌شود، تاکنون مجلس به هر یک از وزرای ذکر شده در فوق تنها یک کارت زرد داده است.

آقای نعمت‌زاده! پول‌های صندوق بازنشستگان فولاد کجا رفته است

حسن کامران نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و نماینده سوال‌کننده از نعمت‌زاده طی سخنانی یادآور شد: درست قبل از ماه مبارک رمضان حدود دو هفته پیش از ۱۳ استان مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند، آن روز حاج‌آقا ابوترابی ریاست جلسه علنی را برعهده داشت که وی به آقای عزیزی پیرامون رسیدگی به این موضوع ماموریت داد.

وی اضافه کرد: پس از ماموریت یافتن آقای عزیزی برخی دیگر از دوستان نیز پیگیر مسئله شدند و این سوال مطرح شد که پول‌های صندوق بازنشستگان فولاد کجا رفته است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در همین زمینه گفت: آقای نعمت‌زاده با حضور در جلسه کمیسیون توضیحاتی پیرامون سوال نمایندگان مطرح کرد اما توضیحات قانع‌کننده نبود؛ سوال ما امروز این است که پول‌های صندوق بازنشستگی کجا رفته است؟

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی به امضای تفاهمنامه درخصوص صندوق بازنشستگی فولاد اشاره کرد و گفت: طبق آن تفاهمنامه گفتند ما این پول‌ها را به بانک سامان می‌بریم، حال آقای نعمت‌زاده توضیح دهند پول این عزیزان که در شرایط سخت کار کرده‌اند امروز چه شده است؟

وی ادامه داد: امروز دیوان محاسبات گزارشی پیرامون این موضوع داده است در این گزارش آمده واریز وجوه وصولی به بانک سامان موجب تاخیر در پرداخت حقوق بازنشستگان شده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پول بازنشستگان را گرفته و به بانک برده‌اند و حال بانک پول را نمی‌دهد تصریح کرد: اگر قصد حل مشکل آنها را داشتید از ماه‌ها پیش پرداخت حقوق آنها عقب نمی‌افتاد.

وی با ابراز تاسف نسبت به مشکلات موجود بر سر راه بازنشستگان صنعت فولاد خاطرنشان کرد: مگر آنها مشکل دارند که هر روز مقابل مجلس و نهاد ریاست جمهوری تجمع کنند، باید مشکل آنها را رفع کرد.

وی با اشاره به طرح برخی مباحث مبنی بر اینکه صندوق بازنشستگی صنعت فولاد ارتباطی با وزارت صنعت ندارد گفت: ما فقط سوالمان از آقای نعمت‌زاده این است که پول‌های این صندوق کجا رفته، ما نمی‌توانیم این سوال را از وزیر ارشاد بپرسیم، اینها کارکنان وزارت صنعت هستند و وزیر باید به صورت شفاف و صریح بگوید که این پول‌ها کجا رفته است.

نعمت‌زاده در پاسخ به سؤال نماینده مردم اصفهان:
مسئولیت صندوق بازنشستگی صنعت فولاد ارتباطی به وزارت صنعت ندارد

محمدرضا نعمت‌زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت هم در پاسخ به سؤال حسن کامران گفت: بر اساس مصوبه دولت در مهر ماه سال ۹۱ قرار بود تا صندوق‌های ۹ شرکت در وزارت کار، تعاون و رفاه تجمیع شود.

وی افزود: ‌متاسفانه به دلیل برخی مشکلات این کار تا زمان دولت یازدهم به تعویق افتاد و تا ماه هفتم سال ۹۲ کارکنان بازنشسته صنعت فولاد نزدیک ۵ ماه بود که حقوق نگرفته بودند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در همان زمان در جلساتی که با وزیر کار آقای ربیعی و سازمان خصوصی سازی انجام شد قرار شد این مشکلات حل شود و در نهایت با مصوبه‌ای که در این رابطه نوشته شد زمینه انتقال فراهم شد.

وی افزود: بر اساس آخرین گزارشی که آقای نعمت‌زاده به من دادند تا اردیبهشت ماه سال جاری تمام حساب‌های صندوق بازنشستگی فولاد به روز شده و تنها در خرداد ماه کمی عقب‌ماندگی وجود دارد که آن هم به خاطر محدودیت مالی صندوق‌ها است. از این رو مسئولیت این صندوق بازنشستگی صنعت فولاد ارتباطی به من ندارد و این هم بر اساس مصوبه دولت قبلی است.

نعمت‌زاده در ادامه با اشاره به مشکلات بخش صنعت گفت: از مجموع ۵۰هزار واحد تولیدی نزدیک به ۱۴هزار واحد تعطیل و تعداد زیادی نیز با ظرفیت زیر ۵۰درصد فعالیت می‌کنند و تأمین سرمایه در گردش آنان و به راه اندازی دوباره صنعت نیاز به مساعدت شما عزیزان دارد.

وی افزود: البته رئیس‌جمهور نیز بسته پیشنهادی دولت را برای رفع رکود اعلام کردند که امیدواریم آن هم به زودی اجرایی شود.

در ادامه نعمت‌زاده در پاسخ به بخش دیگری از سؤال کامران، گفت: همانطور که مطلع هستید گرفتاری اصلی درباره صندوق بازنشستگی فولاد انتقال آن بر اساس مصوبه دولت به وزارت کار و تأمین خسارت وارده از طریق ارائه سهام بوده است.

وی افزود: در مهرماه سال ۹۱ قرار شد تا مبلغ ۱۲هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از وجوه فروش آتی سهام توسط سازمان خصوصی‌سازی به صندوق بازنشستگی فولاد اختصاص یابد تا این مشکلات حل شود.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد تا امکان حل مشکلات موجود با کمک نمایندگان مجلس فراهم شود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۲
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها