کد خبر: ۲۲۹۸۶۲
زمان انتشار: ۱۴:۰۷     ۲۴ خرداد ۱۳۹۳
آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که برزیل در جام جهانی چه منابعی برای درآمدزایی دارد؟

به گزارش پایگاه 598 به نقل از نامه ، بسیاری از مردم برزیل این روزها سرگرم اعتراضات خیابانی هستند و شاید اگر از آنها دلیل این مخالفتها را بپرسید با صدایی بلند بگویند: دولت برای مردم کاری نکرده و مشغول پارو کردن پول جام جهانی است. اما اگر سودی در میان است از چه محلی نصیب دولت برزیل می شود؟



برای رسیدن به گزینه های صحیح بد نیست سری به وب سایت رسمی فیفا بزنیم و در بخش معاونت تبلیغات و امور مالی آن، آمار فروش و جذب سرمایه در سال 2014 را بررسی کنیم:


6 شبکه تلویزیونی (ورزشی) به صورت مستقیم و بدون واسطه حق پخش بازیهای جام جهانی را از فیفا خریداری کردند، فیفا از همان ابتدا شرط اصلی موفقیت در مزایده را موافقیت نهایی مقامات برگزار کننده برزیلی عنوان کرد. در این میان، الجزیره، ZDF، اسکای و رای اسپورت، کمپانی تبلیغاتی ABC اسپانیا و دبی اسپورت گزینه های اصلی برای دریافت امتیاز نهایی پخش مستقیم بازیها لقب گرفتند و سایرین با 7 الی 18 دقیقه تاخیر موفق به خرید (با واسطه) حق پخش بازیها شدند.


در چنین شرایطی فیفا سود حداقلی 45 میلیون یورو تنها از فروش اولیه حق پخش را پیش بینی کرد و باید به این مبلغ، سود حاصل از تبلیغات بیش از 50 حامی مالی فیفا را نیز اضافه کنید که برای حضور در بین دو نیمه به صورت اجباری به خریدار حق پخش بازیها تحویل داده می شود.


طبق آمار منتشر شده از سوی آبولای پرتغال نزدیک به 35 درصد مردم برزیل قادر به تماشای بازیهای جام جهانی نیستند و این موضوع برای یک فوتبال دوست ایرانی چندان قابل هضم نیست. به هر حال تماشای فوتبال هزینه دارد و هر شهروندی به راحتی قادر نیست به این مهم دست پیدا کند.


در کشور کوبا، نزدیک به 15 درصد مردم فوتبال را با رادیو می شناسند و تماشای تلویزیونی بازیهای بزرگ و معروف در تاریخ فوتبال جهان را در قالب چند خاطره به یاد می آورند. آنها حتی پیگیری فوتبال از طریق امواج رادیویی را نیز یک اتفاق مهم تلقی و به خاطر آن از مقامات کشور خود تشکر می کنند.


توجیه نسبتا منطقی فیفا برای هزینه داشتن تماشای جام جهانی این است که مردم در طول زندگی خود برای کارهای کوچک و بزرگ زیادی پول خرج می کنند و بخشی از این هزینه ها بیهوده و اشتباه است، اکنون بعد از 4 سال وقفه در یک حادثه جهانی به نام جام جهانی خرید یک کارت تلویزیون 85 یورویی نباید چندان بحث برانگیز باشد!


دولت برزیل تحت حمایت قانونی فیفا از محل فروش حق پخش تلویزیونی تنها در مرحله گروهی جام جهانی 2014 برزیل مبلغ 360 میلیون دلار سود خالص داشته است و گفته می شود در مراحل بعدی این رقم افزایش چشمگیری داشته باشد.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها