
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
بعد از آمار قابل قبولي كه اكبر ميثاقيان درليگ برتري كردن تيمهاي ليگ يكي به جاي گذاشته، حالا هرروز به مشتريان او اضافه ميشود. تا آنجا كه در حال حاضر تيم هاي زيادي در ليگ يك حداقل مدعي اين هستند كه اكبر ميثاقيان را براي فصل آينده به خدمت ميگيرند.
براساس همين موضوع بعد از آلومينيوم هرمزگان و صنعت مس كرمان، اين صنعت نفت آبادان است كه به طور جدي تمايل به جذب اكبرميثاقيان دارد. از بين اين تيمها اما بيشك تيمي موفق ميشود نظر او ررا به خود جلب كند كه شرايط بهتري را براي حضورش فراهم كند!
اين اتفاق گرچه از يك نظر اتفاق خوبي به حساب ميآيد اما در واقع نشان از ضعف مربيان ليگ يكي فوتبال ما دارد كه در اين سطح از رقابتها آنقدر كمبود سرمربي قابل قبول داريم كه همه تيمها به دنبال يك سرمربياند!