وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۲۰۹۰۵۸
زمان انتشار: ۱۱:۲۳     ۱۳ اسفند ۱۳۹۲
سرمربي تيم ملي فوتبال ايتاليا پيش از رويارويي با اسپانيا در ديداري دوستانه تاکيد کرد بهتر است نتيجه اين ديدار مساوي شود.

اسپانيا و ايتاليا فردا شب (چهارشنبه) در ديداري دوستانه به مصاف هم خواهند رفت.

اين دو تيم در يورو 2012 دو بار با هم ديدار کردند. ديدار مرحله گروهي آنها با تساوي يک بر يک به پايان رسيد اما در فينال اسپانيا موفق شد چهار بر صفر ايتاليا را خرد کرده و قهرمان شود.

چزاره پرندلي در مورد رويارويي با اسپانيا پيش از جام جهاني 2014 گفت: با تيمي قدرتمند روبه‌رو مي‌شويم. آنها بدون هيچ تغييري در کيفيت‌ بازي‌شان رو به جلو مي‌روند. بهتر بود در اين برهه زماني با آنها ديدار نمي‌کرديم اما برنامه‌ريزان تيم ملي اين پيکار را به ما تحميل کردند. با توجه به آنکه درست در آستانه آغاز جام جهاني هستيم، پيش‌بيني مي‌کنم در مراحل پاياني اين تورنمنت با هم ديدار داشته باشيم.

پرندلي در ادامه گفت: در ايتاليا همه به اينکه چه نتيجه‌اي در يک ديدار به دست آيد بيش از هر چيز ديگر اهميت مي‌دهند. اگر اسپانيا را شکست دهيم، همه فکر مي‌کنند مي‌توانيم به نيمه نهايي جام جهاني برسيم اما اگر ببازيم يک فاجعه رخ داده است. پس بدون شک تساوي بهترين نتيجه براي اين ديدار خواهد بود چون کسي چيزي نمي‌گويد!



 

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام