به گزارش پایگاه 598 ، کیاسری افزود: ایشان در عین حال خواسته های شخصی دارند که در شورا نمی توانند مطرح کنند و در قالب این نوع اظهارنظرها دغدغه های شخصی خود را مطرح می کنند.
این نماینده مجلس در رابطه با دلیل مطرح شدن این نوع اظهارات از جانب آشنا گفت: اظهار نظ رهای ایشان نوعاً ریشه در نگاه سیاسی و اختلافات شان دارد که می تواند رابطه صدا وسیما و دولت را آشفته نشان داده و خوراکی برای رسانه های بیگانه ایجاد کند.
وی افزود: به نظر می رسد اظهار نظرهای آشنا برای فشار سیاسی و سهم خواهی بیشتر مطرح می شود که می تواند فضای بین دولت و صدا و سیما را تیره سازد که نه به نفع دولت است و نه به نفع صداو سیما.
این نماینده مجلس در رابطه با عملکرد صدا وسیما در همراهی و تعامل با دولت گفت: صدا و سیما باید دولت، مجلس و قوه قضائیه را در تحقق اهداف و خواسته هایش کمک کند.
وی در مورد رویکرد رئیس و مجموعه سازمان صدا و سیما گفت: عمده نظر صدا وسیما و مجموعه سازمان بر همراهی و تعامل با دولت است و اگر خلاف این باشد حتماً شواری نظارت ورورد پیدا خواهد کرد.
عضو شورای نظارت بر صدا و سیما گفت: من در دوره قبل نیز عضو شورای نظارت بر صدا وسیما بودم و تندترین نگاه ها و انتقادات از صدا و سیما توسط نمایندگان دولت آقای جوانفکر و بقایی مطرح می شد اما هیچ کدام از این موارد رسانه ای نمی شد.
وی افزود: من اطلاعی ندارم که چرا آقای آشنا که تنها چهار ماه است عضو شورا شده اند و شورایی که خود عضو آن هستند را زیر سؤال می برند و در حالی که افرادی تند تر از ایشان هم در شورا عضو بوده اند و هیچ گاه چنین اظهاراتی را مطرح نکرده اند.
وی با اشاره به درخواست تغییر آشنا در پی اظهارات اخیر وی علیه این شورا، تأکید کرد: این از اختیارات رئیس جمهور است منتها کسی که عضو شورا هست باید به قوانین شورای نظارت اشراف کامل پیدا بکند و خواهان اجرای آن مواردی باشد که قانون اجازه داده است.