وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۹۷۱۰۷
زمان انتشار: ۱۱:۵۱     ۲۳ دی ۱۳۹۲
یک خبرنگار مانع دروازه بان شماره یک استقلال برای مصاحبه جنجالی پیش از دربی شد.

به گزارش 598 به نقل از رادنیوز، سید مهدی رحمتی کلی از باشگاه استقلال طلب دارد و خیلی هم عصبانی است. این گلر باتجربه در همین رابطه قصد انجام مصاحبه‌ای تند و جنجالی داشت که یک خبرنگار مانع این کار شد!

 

این خبرنگار که رابطه‌ی بسیار مطلوبی با سید مهدی رحمتی دارد، به سنگربان استقلال توصیه کرد حداقل تا پایان دربی دست نگه دارد و حرفی نزند تا متهم نشود که تیمش را به حاشیه برده است.

 

از طرفی جدایی جواد نکونام و حواشی پس از این اتفاق هم مزید بر علت شد تا کاپیتان آبی‌ها فعلاً سکوت اختیار کند و مصاحبه نکند.

 

اما شنیده می‌شود چنانچه تا قبل از داربی مطالبات سید مهدی رحمتی پرداخت نشود آن‌گاه در پایان بازی پرسپولیس و استقلال دروازه‌بان آبی‌ها یک مصاحبه درحد تیم‌ملی انجام خواهد داد!

 

البته ما امیدواریم چنین اتفاقی نیافتد چون استقلال یک تیم مردمی و پرطرفدار است که در کورس قهرمانی قرار گرفته و حیف است اسیر برخی حواشی خودساخته شود اما برابر با شنیده های ما سیدمهدی رحمتی به دوست خبرنگارش گفته فقط تا دربی سکوت می کند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام