به گزارش واحد مرکزی خبر،به گفته دکتر داریوش مظفریان از دانشکده
پزشکی دانشگاه هاروارد، میزان سدیم مصرفی توسط هر فردی بر سلامت قلب وی
تاثیر میگذارد و خطر ابتلای فرد را به بیماریهای قلبی-عروقی افزایش
میدهد.
پژوهشگران در این تحقیقات تاثیرات مصرف نمک را بر بزرگسالان در سالهای هزار و نهصد و نود تا دو هزار و دوازده بررسی کردند.
پژوهشگران
همچنین تاثیرات مصرف سدیم را بر فشار خون و مخاطرات ناشی از تغییرات سطح
فشار خون در ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی، مورد بررسی قرار دادند.
طبق
این تحقیقات، نزدیک به یک میلیون (چهل درصد) از موارد مرگ و میر ناشی از
بیماریهای قلبی مرتبط با مصرف نمک، مرگ پیش از موعد (زیر شصت و پنج سال)
بودند.
همچنین در میان سی کشور بزرگ جهان، اکراین، روسیه و مصر بیشترین آمار مرگ و میر ناشی از بیماریهای مرتبط با مصرف نمک را داشتند.
به گزارش یونایتدپرس از نیو اورلئان، نتیجه این تحقیقات در جلسه انجمن قلب آمریکا ارائه شد.