
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش 598 به نقل از جام ورزشي؛ از روزی که کارلوس کی روش به ایران آمده هیچگاه با پروازهای داخلی به مسافرت نرفته بود. حتی یک بار در این زمینه از او سوال شد که وی خیلی زیرکانه قضیه را پیچاند و جواب روشنی به آن نداد.
گفته شد او از پروازهای داخلی می ترسد و از وقتی اخبار مربوط به سقوط هواپیماهای داخلی را شنیده، تصمیم گرفته سفرهایش را زمینی انجام دهد. سفر او به اصفهان زمینی بود همان طور که زمینی به انزلی و شهرهای دیگر رفت اما او راضی شد برای اولین بار سوار هواپیمایی از خطوط داخلی شود و سفرش به شیراز را هوایی انجام دهد. کی روش که نظاره گر بازی استقلال و فجرسپاسی بود این بار زمینی مسافت طولانی تهران تا شیراز را طی نکرد.
مربیان و بازیکنان زیادی در فوتبال ایران هستند که از پرواز می ترسند، از پروین گرفته تا نیکبخت واحدی اما نکته اینجاست که کی روش از پرواز نمی ترسد بلکه از پروازهای داخلی بیم داشت که به نظر می رسد ترس او با پرواز اخیر به شیراز ریخته است!