کد خبر: ۸۹۵۸
زمان انتشار: ۱۹:۰۰     ۱۶ بهمن ۱۳۸۹
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی دولت اصلاحات به تمجید از رویکرد رئیس جمهور آمریکا پرداخته و گفته است که "آقای اوباما، با دستورکار بهبود روابط با کشورهای اسلامی، درصدد بازسازی روابط آمریکا با جهان اسلام است."

شبکه ایران- یک متهم به جاسوسی برای سرویس‌های اطلاعاتی غرب در زمینه برنامه هسته‌ای ایران، در یک سخنرانی در دانشگاه فلوریدای جنوبی south Florida بیست مورد از عواقب منفی گزینه نظامی به ایران را بیان کرده است. سخنان او را سایت روزنامه خبر منتشر کرد.
آقای موسویان که در دادگاه به اتهام اخلال در امنیت ملی مجرم شناخته شده، در بخشی از سخنان خود به تمجید از رویکرد رئیس جمهور آمریکا پرداخته و گفته است که "آقای اوباما، با دستورکار بهبود روابط با کشورهای اسلامی، درصدد بازسازی روابط آمریکا با جهان اسلام است" بنابراین حمله نظامی به ایران به سود این روند نیست.

اوباما اکنون متهم به حمایت از چندین دیکتاتوری در دنیا از جمله حکومت حسنی مبارک در مصر است.

معاون مسئول پرونده هسته‌ای ایران در دولت سیدمحمد خاتمی، همچنین گفته است که با روی کار آمدن آقای اوباما، از فضای ضدآمریکایی در جهان اسلام و سایر کشورهای جهان کاسته شده است بنابراین در راستای جلوگیری از احساسات ضد آمریکایی از حمله نظامی پرهیز شود.
موسویان در ادامه گفته است که تفکر تهدید نظامی "شانس بهبود روابط ایران و آمریکا را بطور کامل از بین خواهد برد."

این مطالب درحالی از سوی موسویان بیان شده که چندی پیش، وزارت اطلاعات در واکنش به برخی نقل‌قول‌ها درباره معاون سابق مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت، صریحا اعلام کرد که اقدامات حسین موسویان مصداق روشن و کامل جاسوسی بوده است.

حسین موسویان کیست؟

حسین موسویان زمانی که حسن روحانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی دولت اصلاحات، مسوولیت پرونده هسته‌ای ایران را بر عهده داشت، به عنوان رییس کمیته بین‌الملل شورای عالی امنیت ملی مشغول به کار شد.

وی عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته‌ای بود و همچنین سخنگوی هیئت ایرانی به شمار می‌رفت.

او بعدها به اتهام جاسوسی بازداشت شد و دادگاه انقلاب تهران او را به اتهام اخلال در امنیت ملی مجرم شناخته شده و براساس ماده ۵۰۷ قانون کیفری، به دو سال حبس تعلیقی و پنج سال محرومیت از مشاغل دولتی محکوم کرد.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها