کد خبر: ۸۷۲۲۸
زمان انتشار: ۱۸:۴۶     ۲۹ مهر ۱۳۹۱
تنها در 24 ساعت گذشته پنج اتوبوس در جاده های کشور واژگون شده و یا با یکدیگر برخورد کرده اند که بر اثر آن 30 نفر کشته و 85 نفر زخمی شدند.
تنها در 24 ساعت گذشته پنج اتوبوس در جاده های کشور واژگون شده و یا با یکدیگر برخورد کرده اند که بر اثر آن 30 نفر کشته و 85 نفر زخمی شدند.

به گزارش مهر، در حالی که فرمانده پلیس راه دائما از اجرای طرح های ویژه برای کنترل ناوگان حمل و نقل عمومی خبر می دهد تنها در 24 ساعت گذشته، پنج اتوبوس حامل مسافران واژگون شده و روز خونباری را در جاده های کشور رقم زدند. در اولین حادثه اتوبوس حامل دانش آموزان دختر دبیرستانی که از ایذه در حال حال حرکت به سمت تهران بودند در کیلومتر 185 این جاده دچار حادثه شده و در دره واژگون شد. متاسفانه در این حادثه که به علت سرعت غیرمجاز راننده و لغزندگی جاده رخ داد، 26 نفر کشته و 19 نفر نیز زخمی شدند.

حادثه دوم: این بار دانشجویان دختر

حادثه دوم عصر دیروز در محور اسلام آباد غرب رخ داد. در این حادثه اتوبوس حامل دانشجویان دختر دانشگاه ملایر استان همدان در محدوده پاسگاه حسن اباد به دلایل نامعلومی از جاده منحرف و واژگون شد. در این حادثه 25 نفر از 40 دانشجوی حاضر در اتوبوس مجروح شدند که به بیمارستان منتقل شدند. هنوز علت اصلی واژگونی اتوبوس ها مشخص نشده است.

حادثه سوم : محور کرج- قزوین/ 24 نفر مجروح شدند

در حادثه سوم که بامداد روز گذشته در محور کرج- قزوین رخ داد دو دستگاه اتوبوس در محدوده ساوجبلاغ با یکدیگر برخورد کردند که براثر آن 24 نفر از مسافران دو اتوبوس مجروح و بلافاصله به مراکز درمانی منتقل شدند. این خودروها هر دو از تهران به سمت قزوین در حرکت بودند که ساعت پنج بامداد با هم برخورد کردند. هنوز علت وقوع این حادثه مشخص نشده است.

حادثه چهارم: این بار اصفهان/ 21 کشته و زخمی

در حادثه چهارم که صبح امروز در استان اصفهان و در محوراصفهان به نائین رخ داد. به علت لغزندگی جاده اتوبوس مسافربری چهار نفر از جمله سه مرد و یک زن کشته و 17 نفر نیز زخمی شدند. مصدومان این حادثه به مراکز درمانی منتقل شدند.

این در حالی است که در پنج ماهه نخست امسال 96 نفر در تصادفات اتوبوس جان خود را از دست داده اند. البته شهریور ماه نیز ماه خونبار تصادفات اتوبوس های بین شهری بود. تنها در یک تصادف 26 زائر کربلا در حادثه واژگونی اتوبوس در محور کازرون استان فار س جان خود را از دست دادند.

حسین علیشاهی کارشناس ترافیک معتقد است: مهمترین علت تصادف ناوگان حمل و نقل عمومی راه و راننده است.

او در این باره می گوید: ممکن است در ماه یک یا چند تصادف برای ناوگان حمل و نقل عمومی به علت خرابی جاده، مشکلات فنی آن یا خطای راننده رخ دهد اما وقتی میزان تصادفات رانندگی در یک حوزه بیشتر از حد نرمال و استاندارد است باید به دنبال علتی دیگر گشت، چرا که می توان به جرات گفت در صورت نبود نظارت کافی در جاده ها، باردیگر با افزایش آمار حوادث جاده ای همانند چهار سال گذشته روبرو می شویم.

به نظر می رسد با توجه به پایان طرح تابستانه و کاهش کنترل ها و همزمان با آغاز فصل سرما پلیس راه بار دیگر باید کنترل و نظارت  بر تردد اتوبوسها و رانندگان حمل و نقل عمومی را تشدید کند. اگرچه با کنترل دوره ای و تکرار آموزش ها برای رانندگان می توان از بروز اینگونه حادثه ها جلوگیری کرد.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها