کد خبر: ۷۹۰۳۰
زمان انتشار: ۱۶:۴۶     ۲۴ شهريور ۱۳۹۱
«رابرت فیسک» طی مقاله ای در روزنامه ایندیپندنت ضمن هشدار نسبت به تبعات توهین به مقدسات مسلمانان، نوشت: تحریک کنندگان بدانند در خاورمیانه، سیاست، آمیخته با دیانت نیست بلکه سیاست، عین دیانت است.

به گزارش 598 به نقل از فارس، روزنامه انگلیسی ایندیپندنت به بهانه اعتراضات جهان اسلام به اهانت اخیر آمریکایی‌ها به پیامبر اکرم (ص)، مقاله‌ای را به قلم «رابرت فیسک» مقاله‌نویس ارشد خود منتشر کرده و در آن اذعان کرده است که در خاورمیانه، مذهب و سیاست، یکی هستند.

فیسک در ابتدای مقاله خود اشاره کرده است که باز هم انتشار یک اثر ضداسلامی در اینترنت، موجب روشن شدن آتش در خاورمیانه شده است.

او می‌نویسد: تحریک‌کنندگان قطعا به خوبی می‌دانند که در خاورمیانه سیاست و مذهب با هم ترکیب نشده‌اند، بلکه آن‌ها یکی هستند. «کریستوفر استیونز» (سفیر آمریکا در لیبی) و همکاران دیپلمات وی در بنغازی، کشیش‌های ترکیه و آفریقا، و کارکنان سازمان ملل در افغانستان، همگی بهای کار کشیش‌های مسیحی، کاریکاتوریست‌ها، فیلمسازان و کارگردانانی را داده‌اند که دانسته دست به تحریک 1.6 میلیارد مسلمان، زدند.

 

زمانی که کاریکاتوری دانمارکی در یک روزنامه ناشناخته به چاپ رسید که در آن محمد نبی (ص) با یک بمب به تصویر کشیده شد، سفارت دانمارک در بیروت به آتش کشیده شد. زمانی که یک کشیش تگزاسی تصمیم به آتش زدن قرآن گرفت، شمشیرها در افغانستان نمایان شدند. و حالا انتشار یک فیلم که تعمدا موهن ساخته شده، به کشته شدن یکی از دیپلمات‌های آمریکا منجر شده است.

مسیحیان هم نسبت به توهین به مقدسات بی‌تفاوت نیستند

فیسک سپس اشاره می‌کند که این امر تنها محدود به مسلمانان نبوده و مسیحیان نیز پیش از این چنین اعتراضاتی را انجام داده‌اند. او به نمایش فیلمی در یکی از سینماهای پاریس اشاره می‌کند که در آن به حضرت مسیح (ع) توهین شده بود. پس از انتشار این فیلم سینما به آتش کشیده و یک نفر از تماشاگران کشته شد. نهایتا هم مشخص شد که فردی که موجب کشته شدن تماشاگر شده بود، یک مسیحی است.

او ادامه می‌دهد: برخی بی‌شعورانه مدعی می‌شوند که باید به جنگی صلیبی با القاعده برویم، و برخی دیگر به شکلی کاملا تعمدی به تمام یک قوم و ملت توهین می‌کنند. چنین نژادپرستی است که بسیاری از قلب‌ها را به خروش می‌آورد.

 

نویسنده ایندیپندنت اشاره می‌کند که غرب از نوع برخورد خود با رسانه‌های آزاد ضربه خورده و می‌نویسد: یکبار یک سردبیر نیوزلندی با افتخار به من گفت که در روزنامه خود کاریکاتور پیامبر و بمب را بازنشر کرده است. اما زمانی که من از او پرسیدم حالا که اسرائیل به لبنان حمله کرده، آیا حاضر است تصویری از یک خاخام به همراه یک بمب در روزنامه خود منتشر کند یا خیر، او کاملا با من موافق بود که انجام چنین کاری، اقدامی ضداسرائیلی است.

در چند روز اخیر انتشار فیلمی موهن به ساحت مبارک پیامبر اکرم (ص) موجب بروز اعتراضات گسترده در جهان اسلام شده و همین اعتراضات، رسانه‌ها و دولت‌های غربی را از پیامدهایی که جسارت اخیر آن‌ها، آن هم پس از بیداری اسلامی در منطقه برایشان دارد، سخت بیمناک کرده است.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها