وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

  •  
      
کد خبر: ۷۶۷۶۱
زمان انتشار: ۱۲:۳۱     ۱۱ شهريور ۱۳۹۱
افزایش انتقادها به شبکه تلویزیونی بی بی سی برای عدم پوشش اجلاس عدم تعهدها در تهران با وجود ادعای بیطرفی رسانه ای سبب شد تا سردبیران بی بی سی فارسی بکوشند در برنامه ای به توجیه این موضوع بپردازند.
 افزایش انتقادها به شبکه تلویزیونی بی بی سی برای عدم پوشش اجلاس عدم تعهدها در تهران با وجود ادعای بیطرفی رسانه ای سبب شد تا سردبیران بی بی سی فارسی بکوشند در برنامه ای به توجیه این موضوع بپردازند.

 در برنامه این هفته دیدبان که جمعه شب از تلویزیون فارسی بی بی سی پخش شد، ابراهیم خلیلی از سردبیران بخش خبر تلویزیون فارسی بی بی سی درباره چرایی بی تفاوتی بی بی سی فارسی به اجلاس عدم تعهدها در تهران، گفت: حداقل در بخش های خبری این هفته یکساعت به اجلاس کشورهای عدم تعهد پرداخته شده است. وبسایت فارسی بی بی سی و رادیو هم آن را هر روز پوشش داده اند و برنامه نوبت شما و صفحه دو هم با همین موضوع پخش شده است.


وی بدون اشاره به سکوت خبری سایت بی بی سی فارسی و شبکه تلویزیونی آن، گفت: در بی بی سی فارسی وقایع به صورت تقویمی و مناسبتی پوشش داده نمی شود. بلکه آنچه در یک اجلاس یا گردهمایی تبدیل به خبر می شود برای رسانه غیر ایدوئولوژیکی مثل بی بی سی یا دیگر رسانه های بزرگ دنیا اهمیت پیدا می کند.


گفتنی است نحوه پوشش خبری اجلاس عدم تعهدها در تهران توسط شبکه تلویزیونی بی بی سی با انتقادات گسترده ای از سوی محافل رسانه ای مواجه شده است.

منبع: ایران دیپلماتیک
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۳:۴۰ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۱
۳
۱
بی بی سی ، لطفا خففففففه شو!
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام