وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

  •  
      
کد خبر: ۷۶۶۴۱
زمان انتشار: ۱۱:۲۳     ۱۰ شهريور ۱۳۹۱
یک تاجر سلاح در شمال لبنان، جایی که به منطقه لجستیک تروریست‌های سوریه تبدیل شده است، توقبف شد.

فارس،‌ شمال لبنان بیش از 10 روز است که به دلیل تجمع افراد مسلح در آن دچار التهاب است و این التهاب تا جایی بالا گرفت که در منطقه جبل محسن و باب تبانه درگیری‌هایی رخ داد.

الاخبار گزارش کرد که عناصر وابسته به یکی از نمایندگان لبنانی از جریان المستقبل (به ریاست سعد الحریری) در عکار یک تاجر سلاح منطقه شمال را توقیف کرده‌اند.

الاخبار تصریح کرد که ارتش در این خصوص دست به هیچ کاری نزده است و شایع شده است که این توقیف به دلیل اختلافات مالی افراد مسلح درباره قاچاق سلاح [به سوریه] است.

در عین حال درگیری‌های چند روز گذشته با دخالت ارتش و استقرار نیروهای آن فروکش کرد و شمال لبنان در آرامش شکننده فرو رفته است.

به گزارش برخی رسانه‌های لبنان، نیروهای مسلح در شمال لبنان که بسیاری از آنان عناصر سلفی هستند و علوی‌های شمال لبنان را در روزهای اخیر بشدت تهدید کرده‌اند، با هدف حمایت از تروریست‌های سوریه تجمع کرده‌اند اما نیروهای سوریه، مرز با لبنان را بیش از ماه‌های گذشته تحت کنترل دارند برای همین حضور طولانی‌شده‌ی افراد مسلح در شمال لبنان به تنش در این منطقه منجر شده است.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام