کد خبر: ۷۱۶۶
زمان انتشار: ۱۸:۲۵     ۱۲ آذر ۱۳۸۹
در ادامه نامه هایی که از سوی اپوزیسیون جمهوری اسلامی برای حجت السلام هاشمی رفسنجانی ارسال می شود، اخیرا نامه ای دیگری در رسانه های مخالف نظام منتشر شده که امضای 16 مجرم فتنه 88 را به همراه دارد.
در ادامه نامه هایی که از سوی اپوزیسیون جمهوری اسلامی برای حجت السلام هاشمی رفسنجانی ارسال می شود، اخیرا نامه ای دیگری در رسانه های مخالف نظام منتشر شده که امضای 16 مجرم فتنه 88 را به همراه دارد.
به گزارش شبکه ایران، در این نامه که ادعا شده اواخر آبان ماه برای انتشار به بیرون از زندان ارسال شده است، علاوه بر اتهام پراکنی علیه جمهوری اسلامی و قوه قضائیه، تلاش شده که محکومان آشوب های سال 88 از جرائم خود تبرئه شوند.
این 16 زندانی فتنه 88 خود را "مصلحان جمهوری اسلامی" و دارای "سوابق پر افتخار در پیشگاه باریتعالی" معرفی کرده و گفته اند که "بارها مورد تایید ملت شریف ایران قرار گرفته اند"!
اسامی کسانی چون محسن امین زاده، مصطفی تاج زاده، محمد داوری، داوود سلیمانی، عیسی سحرخیز، عبدالله مومنی محسن میر دامادی، محمد نوری زاد و سید ضیاء نبوی در میان امضا کنندگان این نامه دیده می شود. افرادی که از فعالان جریان براندازی نامیده شده اند.
این مجرمان، رونوشتی از این نامه را به آیت الله لاریجانی، رئیس قوه قضائیه و علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی هم ارسال کرده اند.
آنان در پایان نامه خود به آقای هاشمی رفسنجانی، از وی خواسته اند که "جرم سیاسی" را در مجمع تشخیص مصلحت نظام پیگیری و به سرانجام برساند چرا که در این صورت آنان از اتهاماتشان تبرئه خواهند شد.
گفتنی است که در جریان فتنه اخیر و پس از آن، فعالان جریان اپوزیسیون نامه های مختلفی را به آقای هاشمی نوشته اند به طوری که مخاطب قرار گرفتن چندین باره آقای هاشمی از سوی جریان ضدانقلاب، سوالات زیادی را در این باره ایجاد کرده است.

اولین نامه؛ جنجالی‌

مهمترین و جنجالی‌ترین نامه‌ای که از سوی سران جریان فتنه 88 خطاب به آقای هاشمی نوشته شد، نامه مهدی کروبی درباره وضعیت برخی بازداشت‌شدگان آشوب‌های خیابانی بود.
گرچه آقای هاشمی در برابر ادعاهای آقای کروبی علیه نظام سکوت کرد اما تحقیقات کامل کمیته منتخب قوه قضائیه سپس مجلس تایید کرد که ادعاهای او دروغ است.

از اتاق فکر لندن به هاشمی

"محسن کدیور" از فعالان مطرح جریان فتنه که به غرب پناهنده شده، اواخر تیرماه گذشته، مجموعه‎ای از ادعا‎ها و شبهه‎افکنی‌‎ها درباره ولایت فقیه و رهبری جمهوری اسلامی در دو دهه اخیر را خطاب به آقای هاشمی رفسنجانی منتشر کرد.
از آنجایی که آقای هاشمی بر کرسی ریاست مجلس خبرگان تکیه زده است، ناظران سیاسی منتظر بودند که وی دست به قلم شده و با توجه به وظیفه خود در این باره، پاسخ ادعاهای کدیور را بدهد اما آقای هاشمی ترجیح داد که همچنان سکوت کند.
در همین راستا بود که آیت‌الله "سیدهاشم بوشهری" در گفت‌وگو با شبکه ایران، با ابراز تعجب از سکوت رئیس مجمع تشخیص در برابر شبهات مطرح شده از سوی محسن کدیور در نامه‌اش خطاب به هاشمی، گفت: آقای هاشمی به عنوان رئیس مجلس خبرگان باید در اولین فرصت پاسخ مستدلی به ادعاهای کدیور را بدهد و اجازه ورود دیگر مخالفان نظام را به این عرصه ندهد.

نامه توهین‌آمیز؛ باز هم کروبی

در نتیجه رویکرد اتخاذ سکوت از سوی رئیس مجلس خبرگان بود که مهدی کروبی، یکی از سران فتنه هم پای نامه‌ای اتهام‌زننده و توهین‌آمیز همانند نامه محسن کدیور را امضا کرد و آن را برای آقای هاشمی فرستاد اما برخلاف انتظار فعالان سیاسی وی باز هم جواب اتهام زنی های کروبی را نداد.

حزب منحل شده به هاشمی رفسنجانی

ماه گذشته نیز، حزب منحله مشارکت نامه‌ای را برای آقای هاشمی رفسنجانی ارسال و در آن ادعاهایی که بارها در رسانه‌های بیگانه به نظام نسبت داده شده را تکرار کرد اما آنچنان که روشن شد آقای هاشمی تصمیمی برای پاسخ دادن به این ادعاها را هم نداشت.
بخشی از ناظران سیاسی پرهیز آقای هاشمی از اتخاذ مواضع صریح و روشن کردن مواضع خود را علت نامه نگاری های متعدد اپوزیسیون با وی می دانند. برخی هم معتقدند که مواضع پنهانی وی به جریان اپوزیسیون نزدیک است که وی همواره مخاطب نامه های فعالان این جریان قرار می گیرد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها