وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۷۰۴۷
زمان انتشار: ۱۵:۱۶     ۰۷ آذر ۱۳۸۹
در پی پیگیری های «شبکه خبر دانشجو»، یکی از چشم های نماد فراماسونری واقع در ایستگاه متروی ولیعصر توسط مسئولین مربوطه پوشیده شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی «شبکه خبر دانشجو»، در پی پیگیری های اين خبرگزاري، یکی از چشم های نماد فراماسونری واقع در ایستگاه متروی ولیعصر كه حرف و حديث ها و اعتراض هاي زيادي را به دنبال داشت، توسط مسئولین مربوطه پوشیده شد.
 

 
 
مسئولان مربوطه ضمن اعلام برائت از این حرکت مشکوک، قول داده اند در اسرع وقت همه نمادهای ماسونی را از این ایستگاه حذف کرده و با خاطیان برخورد کنند.
 

 
 

گفتني است، به دنبال پيگيري هاي «شبكه خبر دانشجو»، محسن هاشمي، مديرعامل متروي تهران هفته گذشته در گفت وگو با اين خبرگزاري، از جمع آوري نقش هاي چشم هاي ماسوني از متروي وليعصر خبر داده بود كه يكي از اين نمادها حذف شده و شبكه خبر دانشجو تا جمع آوري بقيه نمادها به پيگيري هاي خود ادامه خواهد داد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام