کد خبر: ۶۷۹۶
زمان انتشار: ۰۱:۰۵     ۲۶ آبان ۱۳۸۹
این اقدام در آینده تأثیر خود را نشان داد؛ ‌انقلاب ضد استکباری و ضد قاجار توسط روحانیت و جریان دینی ‌و جریان مقدس انقلاب مشروطیت به دلیل وجود ‌رسوبات این تفکر غربی بین یک سری غرب‌زده‌ به جایی نرسیدند.
به گزارش 598 به نقل از روابط عمومی حزب مؤتلفه اسلامی، عضو مجلس خبرگان رهبری گفت:‌ اصولگرایان امروز دو خطر را در پیش رو دارند؛ اول تشتت اصولگرایان و دوم نفوذ جریان‌های غیر‌وابسته و غیر‌باورمند نسبت به دین در جامعه اصولگرایی است.

آیت‌الله علم‌الهدی امام جمعه مشهد در اجلاس سراسری دبیران استان‌ها و شهرستان‌های حزب مؤتلفه اسلامی در مشهد مقدس اظهار داشت: وحدت اصولگرایی حقیقتی است که باید همواره مورد توجه قرار گیرد اما آنچه باید در این هم‌اندیشی و هم‌فکری مورد توجه قرار گیرد، آفت‌شناسی و آسیب‌شناسی وحدت اصولگرایان است.

وی در ادامه افزود: ‌صرف‌نظر از آسیب‌شناسی وحدت، بحث آفت‌شناسی مطرح است چرا‌که اصل انحراف‌ها در طول تاریخ سیاسی کشور که موجب منزوی‌ سازی نیروی متدین شده است، نفاق و بر هم زدن وحدت است.

امام جمعه مشهد با اشاره به اتفاقات و حوادث دو قرن پیش تا‌کنون تصریح کرد: زمانی‌که به تحلیل عمیق مشکلات دو قرن پیش کشور می‌پردازیم، مشخص می‌شود حوادثی که در برهم زدن جریان اجتماعی جامعه دینی مؤثر بوده سکولار‌شدن جامعه دینی و عمدتاً نخبگان سیاسی بوده است.

آیت‌الله علم‌الهدی ادامه داد: ‌سکولار شدن جامعه دینی، اصل و ریشه انحراف جریان مشروطیت و حاکم شدن جریان دیکتاتوری پهلوی و تمام مشکلات و حوادث سوء سیاسی بوده است.

وی تأکید کرد: سکولاریزم که با رشد فناوری در سرزمین غرب همراه شد، سمی بود که در کشور ما تزریق شد و باعث عوارض سوء اجتماعی و سیاسی در کشور ما شد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به سفر هیأت ایرانی به روسیه در زمان ناصر‌الدین شاه اظهار داشت: این هیأت ایرانی وقتی وارد روسیه شد، با پیشرفت‌ فناوری در روسیه روبه‌رو شد. در زمان برگشت به کشور تعدادی از آن‌ها دیگر نماز نمی‌خواندند، چرا‌که می‌گفتند عقب‌افتادگی ما از دین است و بنابراین برای جبران این عقب‌ماندگی به براندازی دین اقدام کردند.

آیت‌الله علم‌الهدی افزود: همین موضوع باعث شد امیرکبیر در زمان تأسیس دارالفنون تدریس و آموزش‌های دینی را منع کند و به عنوان یک اصل قرار دهد زیرا بر این باور بود که آموزش‌های دینی باعث رشد نکردن فناوری می‌شود.

وی اظهار داشت: بر همین اساس امیرکبیر، دو نفر ضد خدا و مخالف دین را در رأس دارالفنون قرار داد تا از نفوذ دین در آنجا جلوگیری کند و به همین دلیل سکولارسازی در جامعه سیاسی و فرهنگی نفوذ کرد.

امام جمعه مشهد خاطرنشان کرد: این اقدام در آینده تأثیر خود را نشان داد؛ ‌انقلاب ضد استکباری و ضد قاجار توسط روحانیت و جریان دینی ‌و جریان مقدس انقلاب مشروطیت به دلیل وجود ‌رسوبات این تفکر غربی بین یک سری غرب‌زده‌ به جایی نرسیدند.

آیت‌الله علم‌الهدی اضافه کرد: در طول تاریخ تاکنون ریشه همه انحراف‌های جریا‌ن‌های ملی‌گرا و جریان‌های فرهنگی و سیاسی در جامعه سکولاریزم است که منشا همه فلاکت‌هاست.

وی افزود: تفکر سکولاریسم شدن دینی در واقع همان جریان شرک و نفاق است و این بنیان تمامی انحراف‌ها و فتنه‌هاست که نتیجه آن طرح شیطانی اسلام منهای روحانیت و اسلام منهای حکومت است.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: کسانی که مساله اسلام منهای روحانیت را مطرح می‌کنند، نمی‌توانند بگویند ما مسلمان نیستیم و این از نفاق آنها است.

آیت‌الله علم‌الهدی اظهار داشت: در مقابل کسانی که اسلام منهای روحانیت را مطرح می‌کردند، امام خمینی (ره) فرمودند اسلام منهای روحانیت مثل طب منهای طبیب است و امام (ره) با ذکر این نکته نظر غلط منافقانه آنها را براندازی کرد.

وی افزود: روحانیت باعث اوج‌گیری انقلاب شد؛ در واقع امام خمینی(ره) جریان سکولار را براندازی کردند و با براندازی این جریان روحانیت جلودار انقلاب شد و به پیروزی رسید.

امام جمعه مشهد ادامه داد: تمامی جریان‌های انحرافی که به دنبال اسلام منهای حکومت و روحانیت بودند، در واقع به دنبال تفکر سکولاریزم هستند و جریان‌های ضد ارزشی که در عرصه‌ سیاست خودنمایی می‌کنند، ریشه حرفشان در نبود روحانیت و ولایت فقیه است.

آیت‌الله علم‌الهدی گفت: جریان‌های ضد ارزشی که از دوران مشروطیت تاکنون باعث انحراف جریان‌های سیاسی شده‌اند، طرز فکرشان این بود که روحانیت به چه کار سیاست می‌آید و این همان سکولاریزم است.

وی تأکید کرد: سکولاریزم و سکولار شدن جامعه دینی و نخبگان سیاسی موجب انحراف جریان‌‌های سیاسی در طول دو قرن گذشته تاکنون بوده است.

امام جمعه مشهد در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه وحدت اصولگرایان هیچ زمان بدون محوریت امکان‌پذیر نیست، اظهار داشت‌: اجرای وحدت در درجه اول محور می‌خواهد‌؛ در زمانی که تشکل‌های اجتماعی می‌خواهند یکی شوند، محور اجتماعی می‌خواهند و در وحدت تشکیلاتی محور تشکیلاتی می‌خواهند.

آیت‌الله علم‌الهدی خاطرنشان کرد: محور جریان‌های سیاسی از دو بخش خارج نیست؛ یا «قدرت محورند» یا «تکلیف محور» هستند. اگر قدرت‌محور باشند، به دنبال جریان‌های اقتصادی و کسب قدرت می‌روند و اگر تکلیف محورند بر اساس باورها و اعتقادات دینی استوار هستند.

وی گفت: جریان اصولگرایی قدرت محور نیست، بلکه تکلیف محور است، بنابراین حزب مؤتلفه اسلامی به عنوان ریشه‌دارترین جریان اصولگرایی در کشور باید بنا به رسالت خود عهده‌دار این مسئولیت شود.

امام جمعه مشهد ایجاد وحدت و تکلیف محور بودن جریان اصولگرایی را بر دو نکته استوار دانست و گفت: یکی شناخت کامل و معرفت‌شناسی و دیگری انتخاب محکی برای سنجش واقعیت اصولگرایی که روحانیت محک آن است.

آیت‌الله علم‌الهدی خاطرنشان کرد: جریانی که اکنون اسلام منهای حکومت را زمزمه می‌کند، جریانی منافق است و این را باید مؤتلفه حل کند چرا‌که مورد اعتماد مردم و متدینین و بیشتر از آن موتلفه مورد اعتماد روحانیت و حوزه است.

وی تأکید کرد: موتلفه وظیفه ایجاد وحدت بین جامعه اصولگرایان را بر عهده دارد، با محوریت مرجعیت و روحانیت وحدت اصولگرایان را تضمین کنید.

عضو مجلس خبرگان رهبری در پایان با اشاره به خطرات در جریان اصولگرایی اظهار داشت: اصولگرایان امروز دو خطر را در پیش رو دارند، اول تشتت اصولگرایان و دوم نفوذ جریان‌های غیر‌وابسته و غیر‌باورمند نسبت به دین در جامعه اصولگرایی است که خطر دوم بیشتر از خطر اول است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها