سيد حسين نقوي حسيني در گفتوگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) گفت: بر اين اساس دولت موظف ميشود كه سوخت كشتيهاي حملكننده حاملهاي انرژي را از طريق سوختهاي غيرفسيلي تامين كند كه يكي از اين سوختها سوخت هستهيي است.
وي اظهار كرد: در صورت تصويب طرح تجهيز شناورهاي ايراني بدون سوختگيري در صحن علني، تامين سوخت شناورهاي ايراني از طريق سوختهاي نوين انجام ميشود كه بر اين اساس اين سوختها جايگزين سوخت فسيلي ميشود.
وي افزود: كميسيون صنايع با تصويب اين طرح، دولت را ملزم خواهد كرد كه سوخت كشتيهاي حملكننده حاملهاي انرژي را از طريق سوختهاي غيرفسيلي تامين كند كه سوخت هستهيي يكي از اين سوختها است.
سخنگوي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با تاكيد بر اينكه اين طرح بعد از بحث و بررسي كارشناسي در صحن علني مورد بررسي قرار خواهد گرفت، تصريح كرد: مطرح شدن چنين طرحي امري طبيعي است؛ چرا كه ايران همچون ساير كشورها تلاش دارد تا به سوي استفاده از سوختهاي نوين حركت كند.
در پاسخ به تحريمهاي ضد ايراني غرب دولت به "تجهیز بخشی از شناورهای ايراني از جمله ناوگان دریایی و تحقیقاتی کشور به پیشرانههای خاص دارای قابلیت طی مسیر طولانی بدون نیاز به سوختگیری" مكلف ميشود.
به گزارش ايسنا، روحالله عباسپور، سخنگوي كميسيون صنايع مجلس شوراي اسلامي پيش از اين گفته بود كه در جلسه کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی طرح مکلف کردن دولت به "تجهیز بخشی از شناورهای ايراني از جمله ناوگان دریایی و تحقیقاتی کشور به پیشرانههای خاص دارای قابلیت طی مسیر طولانی بدون نیاز به سوختگیری" مورد بررسی قرار گرفت.
او اعلام كرده بود كه با توجه به رشد کشور در طراحی و ساخت شناورها از جمله کشتیهای اقیانوس پیما به منظور ایجاد بستر امن برای حضور پایدار در اقیانوسها و سواحل دور، دولت موظف میشود که در این زمینه اقدامات عملی را آغاز كند و این طرح برای طی مراحل قانونی خود در صحن علنی مجلس مطرح خواهد شد.