کد خبر: ۵۴۱۰۸۴
زمان انتشار: ۱۲:۵۹     ۱۹ آبان ۱۴۰۳

در روزهایی که تنش های بین رژیم صهیونیستی و محور مقاومت به اوج خود نزدیک می شود نشان دادن چشن اندازی از خطوط تنش و نوع استراتژی ها و سلاح های بکار رفته در این تنش ها می تواند ما را بسیار در شناخت رفتارهای کشور های متخاصم و حامیان و پشتیبانان  ایشان کمک نماید.

1- رژیم صهیونیستی و حامی سنتی اش ایالات متحده آمریکا تلاش می کنند تا ناتوهای نظامی را از منطقه اروپا و غرب به سمت شرق گسترش داده و کشورها را در چارچوب های ناتوهای منطقه ای مورد نظر خودسازماندهی کنند. توجه کنید :

* ناتوی شرق آسیا که مشخصا کشور تایوان و اقمار همپیمان با آمریکا و خود آمریکا در مقابل چین صف آرایی  کرده و امکان برخورد نظامی نیز دور از انتظار نیست.

* ناتوی  کشورهای منطقه بالتیک که کشورهای غرب گرا و هم پیمان با آمریکا همانند : اوکرایین و .... را در برابر روسیه صف آرایی کرده و تلاش می کنند تا با حمایت همه جانبه اقتصادی و نظامی روسیه را مهار کنند.

* ناتوی  کشورهای غرب آسیا که شامل کشورهای همپیمان سنتی آمریکا و غرب مانند: کشورهای حوزه خلیج فارس و دریای مدیترانه را شامل می گردد که در این ناتو صف آرایی آمریکا و غرب در برابر ایران و کشورهای محور مقاومت را شامل می گردد.

نتیجه اینکه در این سه نوع استراتژی سیاسی – نظامی ، خطوط تنش شامل : تایوان ، اوکراین، رژیم اشغالگر اسرائیل بوده که قطعا نقش تعیین کننده ای در تقسیم قدرت و نظم نوین جهانی خواهد داشت و این تنش ها را باید تنش های حیات و ممات قدرت های سیاسی – نظامی دانست که شکست هریک از این همپیمانان  می تواند به حذف از جغرافیای سیاسی و نقشه جغرافیایی جهان بینجامد.

2- کشورهای محور مقاومت با محوریت  جمهوری اسلامی ایران  که مجموعا در برابر غرب و ناتوهای مختلف  صدر الاشاره صف آرایی کرده و تلاش می کنند تا:

* قلدر مآبی و حضور وحشیانه صهیونیست ها در فلسطین اشغالی و و برخی کشورهای منطقه را مهارکرده و صهیونیست ها را در کمترین حالت در مرزهای خود مهار کنند و یا حداکثر، این رژیم جعلی را از جغرافیای سیاسی جهان حذف کنند.

* بیرون راندن غرب و خصوصا آمریکا از منطقه غرب آسیا عموما و خلیج فارس خصوصا که منافع خود را در کشورهای حاصلخیز غرب آسیا جستجو می کنند و برای استمرار حضور خود همه جانبه از صهیونیست ها حمایت می کنند.

* ظهور و بروز تمدن اصیل اسلامی  با ایجاد یک ناتوی اسلامی و با شرکت کشورهای اسلامی که از منافع مسلمانان دفاع کند.

 

در مجموع باید اضافه کرد که امروز گسل تنش بین این مجموعه  کشورها بنام ایران و اسرائیل در جریان است و با توجه به اینکه :

اولا: این دو فاقد مرزهای جغرافیایی برای رویارویی مستقیم هستند.

 ثانیا: اینکه آمریکا و اروپا از بعد مسافت برای پشتیبانی از نیروها و مناقع اقتصادی خود در منطقه رنج می برند

این تنش ها  می تواند به یک رویارویی فرا منطقه ای بینجامد و کلا جغرافیای سیاسی جهان را تغییر دهد که گذ شت زمان صحت و سقم این امر را نشان خواهد داد. البته باید توجه داشت که همین شرایط می تواند برای ایران و محور مقاومت نوعی  اهرم قدرت باشد که بر خلاف صهیونیست ها می توانند از طریق مرزهای زمینی وارد خاک تحت اشغال صهیونیست ها شوند که اگر این امر اتفاق بیفتد فروپاشی دور از دسترسی در زمان حاضر نخواهد بود.والسلام

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها