به گزارش پایگاه خبری 598، پنجشنبه گذشته، مازندران شانزدهمین مقصد از دور دوم سفرهای استانی رئیس جمهور بود؛ سفری که با احصای نیازمندیهای این استان ترتیب داده شد و براین اساس، برخی از مهمترین گرههای توسعهای این استان سرسبز در همین سفر باز شد.
مهمترین این گرهگشایی را میتوان احیای 395 واحد راکد تولیدی و صنعتی استان برشمرد که 9 هزار و 564 فرصت شغلی برای مازندرانیها ایجاد کرد.
نقطه اوج این اتفاق، احیای کارخانه صنایع چوب و کاغذ مازندران است؛ واحدی استراتژیک که به دلیل سوءمدیریتها با قیمتگذاری 480 میلیارد تومانی در مسیر واگذاری قرار داشت. اما امروز نه تنها ظرفیت تولید این کارخانه از 4 هزار و 700 تن به 120 هزار تن رسید، بلکه ارزش ریالی آن نیز به 11هزار میلیارد تومان رسید.
افتتاح بیمارستان 300 تختخوابی قائمشهر به عنوان یک طرح نیمه تمام 18 ساله و علاوه بر آن، اضافه شدن 574 تخت بیمارستانی در استان و در کنار آن، بهرهبرداری از 350 گلخانه روستایی که زمینه ساز افزایش10برابری تولید و بهرهوری روستایی در مازندران میشود، از طرحهایی است که با حضور رئیس جمهور افتتاح شد.
براین اساس، با نگاهی به آنچه در سفر مازندران رخ داد، بویژه احیای کارخانه مهم و ملی صنایع چوب و کاغذ، میتوان سفرهای استانی دولت و رئیس جمهور را سفرهای احیا دانست. این احیا البته فقط موقوف به واحدهای تولیدی و صنعتی نیست، بلکه اساساً خود استان مقصد سفر است که در مسیر احیا قرار میگیرد؛ فرایندی که در سایر استانهای کشور نیز دیده میشود. از این روست که میتوان دولت سیزدهم را علاوه بر مردمی و انقلابی بودن، «دولت احیا» نیز توصیف کرد.
منبع: روزنامه ایران