به گزارش سرویس سیاسی پایگاه 598، ۲۲ بهمن امسال در ایران تماشایی بود چرا که میلیونها ایرانی بسیار بیشتر از سالهای گذشته در حمایت از نظام و در پاسداشت پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی در سرتاسر ایران به خیابانها آمدند. همزمان فرانسه و «اسرائیل» نیز در همین روز شاهد خروش میلیونی مردمی بود منتهی، علیه دولتهای ماکرون و نتانیاهو! همان دو شخصیت منفوری که طی 4 ماه گذشته به تمامی حیلهها متوسل شده بودند تا مردم هوشیار ایران را مقابل نظام قرار دهند!
کیهان نوشت: در حالی که در روز 22 بهمن ایران اسلامی شاهد خروش میلیونها زن و مرد و پیر و جوان ایرانی در دفاع از نظام جمهوری اسلامی بود در دو گوشه از جهان یکی در غرب آسیا و آن یکی در غرب اروپا میلیونها نفر در مخالفت با دولتها و رژیمهای خود به خیابانها آمده بودند. طی چهار ماه گذشته رژیم صهیونیستی و دولت فرانسه در کنار سایر دولتهای غربی تمام توان خود را به میدان آوردند تا شاید ایران بیشه شیران را ناامن کنند و با تنفس مصنوعی به اغتشاشات همچنان بر طبل ناامنی در کشورمان بکوبند، اما تیرشان کمانه کرد و درست در روز 22 بهمن فلسطین اشغالی و فرانسه شاهد تظاهرات میلیونی علیه نظام حاکم بود! در فرانسه دولت ماکرون به دنبال تصویب و اجرای طرحهای ریاضتی به خصوص طرح افزایش سن بازنشستگی از 62 به 64 سال است تا شاید بتواند با تحت فشار قرار دادن مردم، از بحران اقتصادی حاصل از مداخله در جنگ اوکراین رهایی یابد. مسئلهای که میلیونها کارگر، کارمند و دانشجوی فرانسوی را برای چهارمین دور به خیابانها کشانده، اما ماکرون همچنان اصرار دارد که این طرح را به قانون تبدیل کند.
پس از اعتراض گسترده مردمی ۱۹ ژانویه (۲۹ دی) که اتحادیههای کارگری شمار حاضران در آن را بیش از 2 میلیون نفر ذکر کردند روز سه شنبه (11 بهمن) نیز سرتاسر فرانسه شاهد خروش میلیونی مردمی علیه طرح بازنشستگی ماکرون بود تظاهراتی که رسانهها آن را «بزرگترین تظاهرات در چند دهه گذشته فرانسه» نامیدند. بر اساس برخی گزارشها در این تظاهرات نزدیک به سه میلیون نفر حضور داشتند. موفقیت اتحادیههای کارگری در بسیج مردم برای کشاندن آنها به خیابانها باعث شد این اتحادیهها فراخوان دیگری برای تظاهرات و اعتصاب سراسری سه شنبه هفته گذشته (18 بهمن) صادر کنند. در این اعتراضات نیز بر اساس گزارشها نزدیک به یک میلیون معترض از اقشار مختلف مردم در سرتاسر فرانسه به خیابانها ریختند و خواستار لغو برنامه دولت برای افزایش سن بازنشستگی شدند اصرار ماکرون برای اجرای این طرح با وجود مخالفتهای گسترده باعث شد که معترضان بار دیگر روز شنبه در 250 نقطه در سرتاسر فرانسه برای چهارمین بار به خیابانها بریزند. تظاهراتی که به گفته اتحادیههای کارگری عمومی فرانسه، بیش از ۲.۵ میلیون نفر در آن حضور داشتند. این دور از تظاهرات نیز مانند تظاهراتهای قبلی در فرانسه به خشونت کشیده شده و هزاران نیروی پلیس که برای مقابله با این تظاهرات در سراسر فرانسه مستقر شدهاند، با معترضان درگیر شدهاند اتحادیه دانشجویان فرانسه (Unef) هم شمار دانشجویان حضور یافته در اعتراضات روز شنبه (۱۱ فوریه) را ۱۲۰ هزار نفر اعلام کرد. وزارت کشور فرانسه شمار نیروهای پلیس مستقر در این کشور را ۱۰ هزار نفر اعلام کرده که از این تعداد ۴ هزار و ۵۰۰ نفر در پاریس، پایتخت فرانسه مستقر شدند.
بر اساس اعلام وزارت کشور فرانسه در جریان این تظاهرات نیز تعدادی از افراد شرکتکننده بازداشت شدهاند. به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری تاس، معترضان به سمت ماموران پلیس بطری و سنگ پرتاب کرده و پلیس هم به سوی آنها گاز اشک آور شلیک کرده و برخی از معترضان را نیز دستگیر کرده است. بر اساس این گزارش جوانان معترض سطلهای زباله را به آتش کشیده و پنجرههای برخی از مغازهها و کافهها را در جریان این اعتراض در پاریس شکستند. آنها همچنین یک خودرو را واژگون کرده و در بلوار ولتر نیز آتش روشن کردند. ماموران آتشنشانی در محل حادثه حضور یافتند تا آتش را اطفا کنند. طبق گزارشهای واصله، یک بمب دودزا زیر پای یکی از تظاهرکنندگان در پاریس منفجر شد که بر اثر آن وی برای مداوا به بیمارستانی در این شهر انتقال یافت.
تل آویو و دیگر شهرهای فلسطین اشغالی هم که از یک و ماه و نیم گذشته بدلیل برگزاری اعتراضات سیاسی و تظاهرات ضددولتی رنگ آرامش به خود ندیده، روز 22 بهمن ماه نیز نا آرام بود. اعتراضات علیه کابینه به شدت افراطی نتانیاهو تقریبا در همه روزهای هفته به اشکال گوناگون از تجمعات در مناطق مختلف شهری تا برگزاری برنامههای هنری در فلسطین اشغالی ادامه داشته و هر هفته نیز در روزهای شنبه صدها هزار نفر با حضور در خیابانها علیه کابینه نتانیاهو شعار میدهند و آن را کابینه دیکتاتور، فاشیستی و مجرم توصیف میکنند.
در روز شنبه همین هفته نیز برای ششمین هفته متوالی 200 هزار نفر در تلآویو و دیگر شهرهای فلسطین اشغالی در اعتراض به کابینه بنیامین نتانیاهو و برنامههای او دست به تظاهرات زدند. رسانهها نوشتهاند که بیش از ۵۰ هزار نفر در این تظاهرات شرکت کردند و روزنامههاآرتص تعداد شرکت کنندگان در تظاهرات روز شنبه را ۷۵ هزار نفر برآورد کرده است. برخی منابع، اما تعداد معترضان را تا 200 هزار نفر هم اعلام کردهاند.
تظاهرکنندگان خواستار اعتصاب عمومی در روز دوشنبه آینده شدهاند و برخی دیگر از انجام نافرمانی مدنی برای زمین زدن کابینه نتانیاهو سخن میگویند. کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی هم پنج شنبه شب گذشته گزارش داده بود که معترضان با تجمع نزدیک خانه نتانیاهو در غرب قدس اشغالی با آتش زدن لاستیک با هواداران کابینه راستگرا درگیر شدند تا نشان دهند که از وضعیت کنونی راضی نیستند.
نکته قابل توجه آن است که نه حامیان نتانیاهو و نه معترضان هیچکدام از وضعیت کنونی در تل آویو رضایت ندارند و هر دو طرف بهدنبال تغییرات بنیادین در ساختار سیاسی رژیم صهیونیستی هستند. در واقع ساختار سیاسی رژیم صهیونیستی با بن بست بیسابقهای روبهروست که در آن همه طرفها بهدنبال شکست گروه مخالف خود هستند و از همین رو نیز بسیاری از منابع داخلی در فلسطین اشغالی نسبت به بقای حاکمیت صهیونیستها هشدار میدهند و دهه پیش رو دهه پایانی عمر دولت یهود می دانند. براین اساس به نظر میرسد که بزرگترین تهدید فعلی علیه موجودیت رژیم صهونیستی فقدان مشروعیت آن در داخل است. رژیم صهیونیستی از ابتدای شکلگیری خود همواره با تهدیدات هویتی و موجودیتی روبه رو بوده است و در همه دهههای گذشته از راههای نظامی سعی درحل بحرانهای داخلی خود داشته است، اما اکنون با گذشت حدود هشت دهه، راهحلهای قدیمی مانند به راهانداختن جنگ با فلسطینیها یا جنگ در خارج برای سرپوش گذاشتن بر بحرانهای داخلی آن کافی نیست و در حال حاضر جریانی انتقادگر و به شدت ضدساختار در اسرائیل رشد کرده که بنیانهای گذشته خود را زیر سؤال میبرد و خواستار دگرگونی وضعیت نامعلوم تل آویو است. این جریان انتقادگر صهیونیستی و ضدساختار دیگر توجهی به جنگ خارجی ندارد و دشمن شماره یک خود را در تلآویو میبیند و به همین دلیل بهدنبال درگیری داخلی با جریان نوظهور تندروهای حریدی است که این روزها در کابینه نتانیاهو قدرت را در دست دارند.
یوسی کوهن رئیس سابق موساد و تعدادی از مشاوران امنیتی سابق رژیم صهیونیستی در پی وخامت اوضاع داخلی این رژیم در نتیجه اقدامات یکجانبه نتانیاهو در نامه ای سرگشاده هشدار دادند که شکافهای اجتماعی و سیاسی «تاب آوری جامعه صهیونیستی» را به خطر انداخته و خواستار گفتگو بدون پیش شرط شدند.
این مقامات امنیتی سابق رژیم صهیونیستی هشدار دادند: "در هفته های اخیر، بحران سیاسی اسرائیل به یک بحران اجتماعی شدید تبدیل شده و عمق شکاف در افکار عمومی را نشان می داده و احساس بحران و ناراحتی در حال قویتر شدن است زیرا تلاش جدی برای دستیابی به توافق وجود ندارد.
تهدید به ترور نتانیاهو توسط نظامیان سابق ارتش صهیونیستی
راز زیف خلبان سابق ارتش اسرائیل که در حمله به تاسیسات اتمی عراق در سال 1981 دست داشته و اکنون یکی از رهبران معترضان برعلیه نتانیاهو است و نیز هوداک از جنایتکاران سابق ارتش این رژیم خواستار ترور و بکارگیری سلاح برعلیه نتانیاهو و اعضای کابینه اش شدند.
راز زیف در توییتی نوشته بود: "اگر یک نخست وزیر مستقر قدرت دیکتاتوری را به دست گیرد، این نخست وزیر به همین سادگی، همراه با وزیران و پیروانش، ناگزیر است که بمیرد."
پلیس رژیم صهیونیستی این دو نظامی سابق را دستگیر و پس از بازجویی اولیه آزاد و تحقیقات مقدماتی را در این خصوص آغاز کرده است.
تحلیلگر صهیونیست: سومین مرحله نابودی اسرائیل کلید خورد
میخائیل بریزون نویسنده و تحلیلگر صهیونیست در مقالهای که در روزنامه هاآرتص منتشر شده نوشت؛
در ۲۹ دسامبر سال ۲۰۲۲ همزمان با قدرت گرفتن مجدد بنیامین نتانیاهو، سومین مرحله که نابودی اسرائیل است کلید خورد.
رژیم صهیونیستی در مسیر نابودی و فروپاشی داخلی پیش میرود و در آینده نزدیک هیچ فرد متمدن اسرائیلی در آن باقی نمیماند و همه آن را ترک میکنند و تنها تندروها در اینجا باقی میمانند و قدرت را تا زوال و نابودی این رژیم بدست میگیرند.
این امر کاملاً قابل پیش بینی و محتوم بود، زیرا پس از ۵۵ سال فساد، خرابکاری، اشغال و خشونت، هیچ راهی برای بهبود اوضاع باقی نمانده است.
جای بسی تعجب است که اسرائیل در طول ۷۵ سال گذشته نتوانسته حتی یک مشکل از بین مشکلاتی که یک دولت سالم با آن مواجه میشود را حل کند، آنگونه که پیداست، این سرنوشت همه دولتهایی است که به شهروندان خود خدمت نمیکند.