به گزارش پایگاه 598، به نقل از ایرنا، سید محمد آقامیری روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در بوشهر افزود: این کاهش قیمت به واسطه واردات دام زنده و گوشت گوسفندی گرم از کشورهای مجاز به تولید است.
وی بیان کرد: واردات لاشه گوشت گرم و دام زنده طبق پروتکلهای بهداشتی هیچ مانعی ندارد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی اضافه کرد: با واردات انجام شده پیش بینی میشود روند کاهشی قیمت ادامه داشته باشد و کمبودی در عرضه گوشت قرمز نداشته باشیم.
وی تاکید کرد: تلاش میشود با انجام واکسیناسیون و پیشگیری از شیوع بیماریها به دام بعنوان منبع تولید گوشت آسیبی وارد نشود و سرمایه دامی حفظ شود.
رئیس سازمان دامپزشکی گفت: در زمان حاضر متوسط تولید گوشت قرمز بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار تن است که ۲۵ درصد معادل ۲۰۰ هزار تن از این میزان تولید مربوط به عشایر است.
وی تاکید کرد: عشایر کمترین خواسته و بیشترین حضور را بدون هیچ چشم داشت مادی دارند و امروز نیز تمام دارایی خود که دام آنها است را وارد عرصه جنگ اقتصادی کرده اند.