کد خبر: ۵۴۳۴۲۶
زمان انتشار: ۱۲:۱۲     ۱۱ اسفند ۱۴۰۳
آیت الله العظمی جوادی آملی تبیین کردند:
حضرت آیت الله جوادی آملی گفتند: خدا می فرماید پدر و مادرش را زیوری دهید که تمام دنیا با آنچه در آن است به ارزش آن نباشد؛ این عظمت به سبب آموختن قرآن به فرزندتان و تربیت او بر اساس دین اسلام و محبت پیامبر(ص) است.

به گزارش پایگاه خبری 598، حضرت آیت الله جوادی آملی در نوشتاری به موضوع «پاداش تعلیم قرآن و احکام دین» پرداختند و تصریح کردند:

حضرت رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند:

قرآن روز قیامت مردی رنگ پریده را می آورد و به پروردگارش می گوید: این شخص کسی است که من روزش را با تشنگی و شبش را به بیداری گرفته بودم و طمع او را به رحمت تو قوی کرده بودم و آرزوهایش را به مغفرت تو گسترده بودم؛ پس بر اساس گمان مـن درباره اش عمل کن. خدا می فرماید: ملک را به دست راستش و جاودانگی را به دست چپش دهید... پدر و مادرش را زیوری دهید که تمام دنیا با آنچه در آن است به ارزش آن نباشد؛ پس همۀ مردم روز قیامت به آن پدر و مادر می نگرند و آن دو را بزرگ می شمارند و خودشان نیز از این مقام‌شان به شگفتی فرو می روند و می پرسند: پروردگارا این عظمت از کجاست؟ خدا می گوید: این عظمت به سبب آموختن قرآن به فرزندتان و تربیت او بر اساس دین اسلام و محبت پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم و علی سلام الله علیه است.

بحار الانوار ج۸۹ ص۳۲
مفاتیح الحیاة ص ۲۴۷

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام