مهر، دکتر محمدحسین آیتی گفت: با توجه به سیاست وزارت بهداشت در خصوص ارایه
یارانه نقدی اقلام اساسی غذایی، کیفیت غذای طبخ شده در دانشگاه ها بهبود
پیدا کرده است.
وی با اشاره به این نکته که عدم ارایه اقلام غذایی
به صورت کالایی سبب شده دانشگاه ها در خرید اقلام اساسی آزدی انتخاب بیشتری
داشته باشند، گفت: نظارت بر نوع و کیفیت اقلام یاد شده توسط کارشناسان
تغذیه و بهداشت دانشگاه ها با دقت بیشتری صورت می گیرد.
آیتی
خاطرنشان کرد: خریداری اقلام اساسی از سوی دانشگاه، همچنین موجب خرید مواد
غذایی تازه در دانشگاه ها شده که این امر در بهبود کیفیت غذا موثر بوده
است.
وی یادآور شد: علیرغم اصلاح قیمت ها، هدفمند شدن یارانه ها و
افزایش قیمت ها در 2سال اخیر، ما در وزارت بهداشت سعی کرده ایم به منظور
حمایت رفاهی بیشتر از دانشجویان، ژتون غذایی دانشجویان هیچگونه افزایش
قیمتی نداشته باشد.
معاون دانشجویی و فرهنگی وزیر بهداشت اضافه کرد:
در جلسه اخیر معاونین دانشجویی فرهنگی کارگروه تخصصی درخصوص تغذیه
دانشجویی تشکیل شد که علاوه بر پرداختن به آیین نامه تغذیه در راستای بهبود
شاخص های تغذیه ای، در خصوص تعیین قیمت غذا هم بررسی هایی صورت گرفت که با
توجه به نتایج مستند آن، ممکن است در سال آینده تغییرات مختصری در قیمت
ژتون غذایی دانشجویان بوجود بیاید.