به گزارش پایگاه 598، به نقل از فارس، به دنبال برگزاری کنگره سراسری جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی، نخستین جلسه منتخبان جدید شورای مرکزی این جمعیت برگزار شد.
در این جلسه که به صورت حضوری برگزار شد، اسماعیل کوثری نماینده مجلس و عضو هیات موسس جمعیت جانبازان به عنوان رییس سنی جلسه طی سخنانی ضمن تبیین جایگاه انقلاب اسلامی در منطقه و جهان، ابعاد کینهورزی استکبار و شکست جبهه عبری، غربی، عربی در مقابله با نظام اسلامی را تشریح کرد.
وی در بخش دیگر سخنانش با اشاره به موفقیت جبهه نیروهای انقلاب در تصدی سه قوه، به چالشهای پیش روی کشور پرداخت و نقش فرهنگ ایثار و شهادت در تبدیل تهدیدها به فرصتها در این شرایط را تبیین کرد.
در ادامه این جلسه پس از مطرح شدن نام مجتبی شاکری و بهروز ساقی به نامزدی برای تصدی مسوولیت دبیرکلی، انتخابات شورای مرکزی برگزار و مجتبی شاکری با کسب اکثریت آرا برای این مسوولیت انتخاب شد. همچنین حسن مخملی به عنوان قائم مقام جمعیت جانبازان اکثریت آرا را به دست آورد.
در این جلسه مجتبی شاکری پس از اعتماد مجدد جمعیت به عنوان دبیرکل، ضمن تقدیر از حسن اعتماد دوباره شورای مرکزی جمعیت جانبازان به وی، نو به نو شدن تشکیلات در هر بهار انتخاباتی را برای کسب انرژی بیشتر به سوی افق های روشن لازم دانست.
وی از پدیده ارزیابی مسئولیت ها توسط شورای مرکزی با گذشت هر سال از مسئولیت رده های مختلف، خواستار نظارت پیوسته مرکزیت بر پاسخگویی و مسئولیت پذیری لایحه های مختلف تشکیلات شد.
وی خاطرنشان کرد: لازمه کار تشکیلاتی این است که همه افراد امکان پذیرش مسوولیت متناسب با تواناییهای خود را داشته باشند و فضا برای انعکاس ظرفیت و توانمندی اعضا وجود داشته باشد.
شاکری با بیان اینکه تشکیلات جمعیت جانبازان امیدهای بسیاری را نسبت به اینکه چهرههای کارآمد برای اداره نظام تربیت و معرفی کند برانگیخته است، گفت: همین حالا رئیس جمهور عزیزمان با مشقت توانسته از مجموع سههزار پست کلیدی که کارگزاران قوه مجریه هستند، ابقا یا منصوب کند. دلیل شرایطی اینچنین به انجام نشدن کار تشکیلاتی و حزبی به معنای واقعی کلمه برمیگردد.
دبیرکل جمعیت جانبازان بیان کرد اغلب احزاب فعال مناسبتی، جامانده از شرایط روز و کم کار در ارائه مدل های برون رفت از موانع پیش رو هستند.
وی افزود: عدم همراهی اینچنین سبب شده در ایران آنگونه که باید احزاب در خط مقدم اجرا نباشند. شگفت آفرینی و تراز فعالیت حزبی این است که یک حزب بتواند به بالاترین سطوح مدیریتی مشاوره دهد. باید به نقطهای برسیم که یک وزیر روی مشورت جمعیت جانبازان برای پیشبرد امور اجرایی حوزه مدیریتی اش حساب باز کند.
شاکری ادامه داد: چنین جایگاهی در صورتی کسب میشود که ما از سطح عضویت معمول در یک جمع سیاسی و شنونده یا حداکثر تحلیلگر اخبار بودن، به سطحی از مسائل کشور اشراف پیدا کنیم که بتوانیم در جایگاه مشاور وزیر به او راه حل پیشنهاد کنیم.
شاکری با بیان اینکه اگر جمعیت جانبازان بتواند قابلیتهای خود را در بالاترین سطح به نمایش بگذارد، میتواند به کمیسیونهای مجلس مشاوره دهد و عملا مشارکت در تعیین اولویتها و دستور جلسات کمیسیونها باشد، افزود: کادرسازی یکی از اهداف کار تشکیلاتی است و ما باید با دیگر نیروهای انقلاب از هماکنون دغدغهمند باشیم و خود را برای انتخابات آتی مجلس آماده کنیم.
وی خاطرنشان کرد: یکی از رموز اصلی کار تشکیلاتی موفق این است که هیچیک از اعضای تشکیلات با مقام و عنوان جایگاه اسمی خود شناخته نمیشوند، بلکه با قدرت کلام، استدلال و نوآوری در ارائه الگو شناخته میشوند. در واقع کسی جایگاه بالاتر حزبی را احراز میکند که ضمن قدرت تحلیل قویتر، نواندیش و دارای ایدههای کارآمد و گره گشا برای اداره امور باشد.
شاکری با بیان اینکه با اجرای طرح تحول در جمعیت جانبازان، در این دوره از ۱۳ استان عضو اصلی و علی البدل شورای مرکزی انتخاب شدهاند، افزود: در بین اعضای شورای مرکزی دوره قبل تنها از چهار استان در این ترکیب حضور داشتند، اما در انتخابات این دوره این بستر فراهم شد تا از ۱۳ استان بتوانند حائز رای برای ایفای نقش در شورای مرکزی باشند